Forum » Pomoč in nasveti » HP710 in Win2K
HP710 in Win2K
Zzzzzzz ::
Alora...
Imam en veeeeeeeeeeelik problem s printerjem. Windowsi mi ga ne najdejo, pa če se z glavo v zid zaletavam. Ne glede kaj naredim, mi vrnejo naslednjo napako:
"The printer driver you selected is either not compatible with your current version of Windows, or it may not be availible. Select a compatible driver from the list, or contact your administrator for help."
Vsi predlogi, komentarji, ipd. dobrodošli, ker men je zmanjkalo idej.
Imam en veeeeeeeeeeelik problem s printerjem. Windowsi mi ga ne najdejo, pa če se z glavo v zid zaletavam. Ne glede kaj naredim, mi vrnejo naslednjo napako:
"The printer driver you selected is either not compatible with your current version of Windows, or it may not be availible. Select a compatible driver from the list, or contact your administrator for help."
Vsi predlogi, komentarji, ipd. dobrodošli, ker men je zmanjkalo idej.
bostjan1s ::
kaj naj recem izjemen problem.... imel sem HP-ja delal pa je brez tezav kar z org. gonilniki...
Zzzzzzz ::
Ah, ja... pojma nemam...
Sem pa na tem rač. imel tudi HP840 in je delalo OK, sam s tem mi serje. In tudi v XP-jih mi ga ne zazna...
Sem pa na tem rač. imel tudi HP840 in je delalo OK, sam s tem mi serje. In tudi v XP-jih mi ga ne zazna...
MadMax ::
Meni je doticni pljuvalnik delal b.p. v w2k.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ne zazna prenosnega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3933 (2955) | Karen |
» | Optimizacija starega pisarniškega računalnika (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13197 (10154) | mihagr |
» | Problem s scanerjem po inštalaciji windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1505 (1374) | jagodek |
» | BSOD pri Remote Desktopu v Win 2003 Server R2 Enterprise SP2Oddelek: Pomoč in nasveti | 1864 (1691) | ender |
» | instalacija xpjev na 250gb diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2366 (1729) | PIII850 |