Forum » Kaj kupiti » Dilema
Dilema
Vantage ::
Ahoj!
Odlocam se za nakup videokamere, vendar sem prisel v precep in se ne morem odlocit med tema dvema PRVA in DRUGA . Zdaj me predvsem zanima kateri tip se bolj splaca oz. je boljsi in ima vec prihodnosti ali je to miniDV ali DVD. Kamero bom uporabljal predvsem ob priloznostih (roj. dan, cage...) tak da nekaj profesionalnega ne potrebujem. Buget je tudi omejen tam nekje do 125k. Zdaj ce obstaja kaksna boljsa alternativa kr na dan z njo, ker o kamerah vem bore malo.
Odlocam se za nakup videokamere, vendar sem prisel v precep in se ne morem odlocit med tema dvema PRVA in DRUGA . Zdaj me predvsem zanima kateri tip se bolj splaca oz. je boljsi in ima vec prihodnosti ali je to miniDV ali DVD. Kamero bom uporabljal predvsem ob priloznostih (roj. dan, cage...) tak da nekaj profesionalnega ne potrebujem. Buget je tudi omejen tam nekje do 125k. Zdaj ce obstaja kaksna boljsa alternativa kr na dan z njo, ker o kamerah vem bore malo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vsi S-IPS in PVA LCD monitorji ki se dobijo pri nasOddelek: Kaj kupiti | 6785 (5549) | Zheegec |
» | Prenosnik do 1200evrovOddelek: Kaj kupiti | 2426 (2072) | roli |
» | matičnaOddelek: Kaj kupiti | 2399 (2205) | primy |
» | mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 3748 (2953) | w3t80y |
» | pomočOddelek: Kaj kupiti | 2304 (1977) | joker16_7 |