Forum » Programska oprema » Excel
Excel
lolek84 ::
Lp
Čist sem že padel ven z delom v tem programu. Zdaj po nekaj letih od sš ko sem ga nazadnje uporabljal pa naletim na bv problem.
Bi mi kdo vedel povedat kaki ukaz morem dat ko npr v stolpec A v zaporedju pišem neke priimke in imena, pol bi pa moral nekak dat da bi mi program le-te razvrstil po abecednem vrstnem redu. Vem da je to šlo narest a ne najdem in ne spomnim se ukaza.
Please help me
Čist sem že padel ven z delom v tem programu. Zdaj po nekaj letih od sš ko sem ga nazadnje uporabljal pa naletim na bv problem.
Bi mi kdo vedel povedat kaki ukaz morem dat ko npr v stolpec A v zaporedju pišem neke priimke in imena, pol bi pa moral nekak dat da bi mi program le-te razvrstil po abecednem vrstnem redu. Vem da je to šlo narest a ne najdem in ne spomnim se ukaza.
Please help me
lolek84 ::
Joj našel, kaka banalna fora pa mi je vzela več kot urco časa pol pa opazim da je v orodni vrstici, joj sem bil levi.
Moderator lahko zbrišeš to temo!
Moderator lahko zbrišeš to temo!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Audi A3 avtoradio CDOddelek: Na cesti | 3765 (3211) | d4vid |
» | [VB 2005] branje tekstaOddelek: Programiranje | 1661 (1329) | mNeRo |
» | Peka DVD-jev z navadnim writerjem?Oddelek: Programska oprema | 1959 (1483) | Exilian |
» | Word pisave v OpenOffice(Linux)?Oddelek: Programska oprema | 1226 (1103) | der_Alte |
» | Kako izvedet komu je bil dodeljen IPOddelek: Omrežja in internet | 1250 (895) | A.L.T. |