Forum » Izdelava spletišč » Mailinglista in Outlook... brez priponk...
Mailinglista in Outlook... brez priponk...
Poletnik ::
Zdravo.
Hočem izdelat newsletter in vse slike, ki bi bile v newslettru so na netu... Nočem jih pošiljat kot priponke...!
V vsebino majla vstavim sliko in kot ima slike vnesem celoten url + ime slike... Nato mi Outlook poveže z serverjem in mi vrže opcijo Conver File from : Metafile, jpg, gif... Bilo kaj zberem tu.. mi izpiše error: An error occured while importing this file...
Pod nastavitvami imam pravilno odklukano da mi naj pošilja referenco do slike in ne kopijo slike, če je v sporočilu slika...
A je še kak druga fora pri takem načinu pošiljanja newslettra?
Lp
Hočem izdelat newsletter in vse slike, ki bi bile v newslettru so na netu... Nočem jih pošiljat kot priponke...!
V vsebino majla vstavim sliko in kot ima slike vnesem celoten url + ime slike... Nato mi Outlook poveže z serverjem in mi vrže opcijo Conver File from : Metafile, jpg, gif... Bilo kaj zberem tu.. mi izpiše error: An error occured while importing this file...
Pod nastavitvami imam pravilno odklukano da mi naj pošilja referenco do slike in ne kopijo slike, če je v sporočilu slika...
A je še kak druga fora pri takem načinu pošiljanja newslettra?
Lp
http://www.norestrani.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DOBRODELNA AKCIJA: prenesi polnokrvni office/pisarniški paket - SoftMaker FreeOfficeOddelek: Programska oprema | 1325 (1107) | opeter |
» | Lažje odjavljanje od reklam v GmailuOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8013 (5582) | Afo |
» | Kako izdelati newsletter v Wordu?Oddelek: Izdelava spletišč | 1717 (1613) | Zeberdee |
» | Predogled maila je skodljiv?Oddelek: Omrežja in internet | 1803 (1514) | Ziga Dolhar |
» | Ena zoprna nadloga z virusom.Oddelek: Pomoč in nasveti | 903 (804) | ender |