Forum » Kaj kupiti » Vredno nakupa?
Vredno nakupa?
Nande ::
Pozdravljeni!
Zanima me, kaj menite o Abit KN8-SLI...
Rad bi malo posodobil sistem...za čim manj denarja... ...če se sploh splača...
Lp!
Zanima me, kaj menite o Abit KN8-SLI...
Rad bi malo posodobil sistem...za čim manj denarja... ...če se sploh splača...
Lp!
dejansan ::
sam sem kupil omenjeno plato pa athlona x2 3800+
zadeva dela vsaj zaenkrat odlično
mislim pa da je teh plat v agt-ju zmanjkalo, vprašaj na sunrise
zadeva dela vsaj zaenkrat odlično
mislim pa da je teh plat v agt-ju zmanjkalo, vprašaj na sunrise
dejansan
Veron ::
Klical sem na AGT in uprašu za to plato... točno 1h nazaj je šla zadna, ampak mi je dau še infomacijo, da dobijo dons al pa v pondelk še eno KN-8 Ultra in ta je moja teh plat ni več
Nande ::
@Veron
Asrock pa takoj prodat...ane......
Drugače pa...škoda...sem se nekako navezal na Abit...NF7-S V2.0 mi res dobro služi...
Lp!
Asrock pa takoj prodat...ane......
Drugače pa...škoda...sem se nekako navezal na Abit...NF7-S V2.0 mi res dobro služi...
Lp!
Veron ::
asrock trenutno prodajam, razn če se ne spomnem da bi sestri ta proc in plato dal pa prodal Asrock plato od sestre in semprona 2200+ (2500+)
edit: aya pa biu sm tm, model je reku da majo še eno SLI ampak če kdo hoče nej pokliče AGT in pros Tine-ta ter rezervira in se nasledni dan prikaže tm (oz. v pondelk bojo dobavljive) Ultro pa sm zadnjo in edino dobil.
PS: AGT ne bo več prodajal DFI plat zaradi prevelkega števila reklamiranih plat
edit: aya pa biu sm tm, model je reku da majo še eno SLI ampak če kdo hoče nej pokliče AGT in pros Tine-ta ter rezervira in se nasledni dan prikaže tm (oz. v pondelk bojo dobavljive) Ultro pa sm zadnjo in edino dobil.
PS: AGT ne bo več prodajal DFI plat zaradi prevelkega števila reklamiranih plat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Veron ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik do 550 € (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5710 (4472) | mera |
» | Nov Racunalnik tja do 1000 € (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6855 (4711) | Veteran007 |
» | Nakup računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1960 (1631) | Spikster |
» | Katero osnovno ploščo za 939 podnožje? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4529 (3395) | rap3r |
» | Trenutno najboljša matična plošča za AMD socket 939Oddelek: Kaj kupiti | 3252 (2519) | Javon |