Forum » Omrežja in internet » Povezava z Messengerjem
Povezava z Messengerjem
kurjač ::
Za nekaj dni bi se rad povezal na net preko GSM-a in uporabljal messenger 7.5 samo za pisanje texta.
Dnevno bi visel 2-3 ure. Povezal sem se preko CSD povezave ki ima prenos podatkov 9.6 kbit/s in je delao nekako zadovoljivo.
Zanima me koliko kb se sploh pretaka med pisanjem v messengerju? Ali se splača z GPRS povezavo, ki je cca 5X hitrejši?
Cena CSD je 7,68sit/min, GPRS pa prvi prenešen MB =1000sit vsak nadalni kb = 1sit. Uporabljam mobitelov penzion paket.
Kaj je sedaj ceneje CSD ali GPRS?
Pozdrav
Dnevno bi visel 2-3 ure. Povezal sem se preko CSD povezave ki ima prenos podatkov 9.6 kbit/s in je delao nekako zadovoljivo.
Zanima me koliko kb se sploh pretaka med pisanjem v messengerju? Ali se splača z GPRS povezavo, ki je cca 5X hitrejši?
Cena CSD je 7,68sit/min, GPRS pa prvi prenešen MB =1000sit vsak nadalni kb = 1sit. Uporabljam mobitelov penzion paket.
Kaj je sedaj ceneje CSD ali GPRS?
Pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail na mobiteluOddelek: Mobilne tehnologije | 4342 (3331) | Alec999 |
» | Opera Mini 4 betaOddelek: Novice / Brskalniki | 5159 (4042) | jest10 |
» | Pošiljanje maila prek Sharp GX25 Ferrari EditionOddelek: Omrežja in internet | 1319 (1182) | Jeebs |
» | Simobil ponuja GPRS Vodafone Mobile Connect Card...Oddelek: Omrežja in internet | 3345 (2785) | CaqKa |
» | S45 GPRS @ 9.600bpsOddelek: Omrežja in internet | 1263 (1083) | billy |