Forum » Izdelava spletišč » Jombla
Jombla
Dumber ::
Imam joombla cms. Potegnil sem si dol neke compunente. Npr za kakšno image gallery. Zdaj pa image gallery se mi naloži vse ok. Samo nevem kako naj to potem uporamim na strani, da bi npr naredo v meniju nov podmenu in bi tam not bila samo gallerya. Kompenenta je zoom media gallery
Lp
Lp
- spremenil: Dumber ()
BluPhenix ::
Prvič CMSju je ime Joomla. V njo inštaliraš komponente.
Link do galerije:
greš v menu -> main menu (ali pa kateri drugi) -> new -> Component -> vpišeš naslov povezave in izbereš zoom media gallery. Stisneš save in imaš gallery (pač ime ki si ga dal) v glavnem meniju.
Link do galerije:
greš v menu -> main menu (ali pa kateri drugi) -> new -> Component -> vpišeš naslov povezave in izbereš zoom media gallery. Stisneš save in imaš gallery (pač ime ki si ga dal) v glavnem meniju.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Zdaj pa me nekaj zanima. Joomla ima tako lepo pri dodajanju kao statičnih "besedil" urejanje besedil velikosti barve center left right... ali tega mambo nima ? imam slo mambo 2.0
Oziroma koliko vem ima tudi mambo to možnost urejanja besedil. Samo nevem ali sem si jo izklopo ali kaj sem delo ?
BluPhenix ::
Ne razumem čisto kaj te zanima, pa tudi z mambom nimam kaj dosti izkušenj. V joomli urejaš statično vsebino z spluginom static content, ki je ze po default v joomli. Priloženi editor sicer ni ne vem kako dober, ampak imaš kup alternativ, meni najbolj všečen je JCE.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | plug in multilanguage joomlaOddelek: Izdelava spletišč | 726 (617) | urbecar |
» | joomlaOddelek: Izdelava spletišč | 937 (810) | TheReaper |
» | Kateri CMS uporabljate ??Oddelek: Izdelava spletišč | 8003 (7240) | lexios |
» | Joomla - vprašanjeOddelek: Izdelava spletišč | 1162 (1002) | Hardstyle |
» | xoops portalOddelek: Izdelava spletišč | 1553 (1311) | baker |