» »

Nakup Siemens C75 mobilnika

Nakup Siemens C75 mobilnika

Mitch ::

Kot je v naslovu te teme razvidno, me zanima, če se splača kupiti Siemensa C75 za okrog 30k SIT? Ali je morda v tem cenovnem razredu kakšen boljši nakup? Predvsem sem v dilemi, ker na področju mobilnikov nisem ravno "in". Iskal sem po internetu za kakšne teste in tudi za kakšno slovesnko revijo, ki bi primarno pokrivala področje GSM mobilnikov, vendar razen priloge Telekomunikacije nisem našel nobene. Pa še ta se več ne ukvarja z testiranjem GSMov, ampak se je osredotočila na pregled sedanjih in bodočih tehnologij.

Hvala za vse informacije!
Mitch

P.S. Na internetu sem zasledil informacije, ki pričajo na to, da so z novejšimi Siemensi težave, kot npr. samodejno ugašanje aparata. Je v tem kaj resnice?

igor0203 ::

Siemensov se izogibaj, ker so velik crap. Sedaj so BenQ-Siemens telefoni, ki naj bi bili po testih sodeč zelo dobri za svojo ceno. Za okoli 30k SIT dobiš SE K600i/K608i, ki je odličen telefon. Verjetno se da dobiti tudi kako Nokio za tak denar, vendar mislim, da je za 30k SIT best buy SE K600i/K608i. Razlika med K600i in K608i je le v ohišju.
Za teste telefonov pa pojdi na GSMArena

Zgodovina sprememb…

• spremenil: igor0203 ()

jest10 ::

Kupuješ prosto ali preko naročnine?

_pobesneli_ ::

Siemensi res niso nevem kakšen crap.Sm imel do zdej vse serije od 25 do 75 ki ga imam sedaj in niti edn od njih se mi ni pokvaril.zamenjal sm jih le ker je pač prišel nov model vn :)Trenutno imam cx75 ki mi je vseč predvsem zato ker ima malo več fukncij in spominsko kartico.
Gregor

Proti koncu so se res malo popravili. BenQ-Siemens telefoni so pa že solidna roba.
Tisti zmazki, ki so pa bili med serijama 55 in 70, pa niso vredni niti pogleda. Hrošč na hrošču...

;-) ::

Moja babica ma Siemens C75 in je zadovoljna:D. Siemens kot siemens pač.

tripi ::

Glede na izkusnje mojih prijateljev. Od petih ki so imel Siemens se je stirim pokvaril prej kot v enem letu. To je dejstvo, ki ti (skoraj) vse pove o Siemensih :) Da ne govorim o graficnem vmesniku ob katerem ti kar slabo rata. Za tak denar raje kupi Nokio ki ma 2x manj funkcij pa bos vsaj zadovoljen s kvaliteto. Sony ericssoni ki so v nizjem cenovnem razredu so tut bol za en k****. Tako da poceni Nokio al pa drag Sony ericsson. Moje mnjenje.. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tripi ()

SaXsIm ::

Jst tudi ne priporočam siemensa, sam sem imel CX65. Zaradi softwerske napake je umrl. Isto se je zgodilo prijatelju, ki je imel CX70. Sestrin CL75 se včasih sam od sebe ugaša.
SaXsIm

tripi: Kaj te pa moti pri poceni SE? Recimo trenutno nižje-srednji rang je zelo dober za svojo ceno(Z530i, K510i,...)

tripi ::

Po lastnih izkusnjah je z530 za v skret in nikakor ni vreden svojega denarja. Display, tipke, kamera so res na minimumu, ohisje zgleda bol kot ena igraca za otroke kot kaj resnega. Tipke so totalno kicaste, za sam telefon pa tudi ne morem reci da je nevem kako hiter. Edina stvar ki mi je vsec je graficni vmesnik, pac standard Sony Ericsson. Vsaj display bi dal lahko boljsi, nedvomno je en izmed najslabsih po kvaliteti kar sem jih videl. Pa da ne bo kdo mislu da sem proti SE. Imam skoraj 3 leta star P900 in je po kvaliteti in zmogljivostih se vedno boljsi kot vecina novih telefonov.

Tako da..ja, jaz se vedno pravim, poceni Nokia al pa drag SE :D Razni siemensi, motorole in ostalo pa raj ne :\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri telefon imate? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
19233763 (23436) LuGi
»

kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
12512885 (9054) Azrael
»

Kateri mobilni telefon si lastite? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
626308 (1005) ;-)
»

BenQ prevzema Siemensov oddelek

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
224805 (4158) M-man
»

Kateri mobitel kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
242844 (2536) jero_no1

Več podobnih tem