» »

BenQ-Siemens S68

BenQ-Siemens S68

matkeg ::

ej nej mi nekdo pove če je ta BenQ-Siemens S68 za kaj TELEFON!!!Če ma že kdo izkušnje s tem, ker je dost nov model!!
lp

west&east ::

BenQ-Siemens S-68 se mi zelo dopade po izgledu in ergonomičnosti! Iščem nastavitve za povezavo prek Modrega zoba ,da bi zamenjal fw ,ker ima mal trapaste menije! Rad bi si uredil dostop prek ene tipke do imenika ,pa sploh ne dobim razširjenih (podrobnih) navodil ne v ang ne v slo!Drugače baterija drži že 4-dan (cca 20 min pogovora na dan) kaže še 1/3 baterije! Tipke so lepo izbočene da se lepo tipka,ekran je fuul dobr tudi ob direktni sončni svetlobi se da dobr videt
,plastični zadnji del je ne drseč (potne roke,gladka miza ne drsi),zgrešeni klici vsi za nazaj imajo datum in točno uro,osvetlitev tipk zlo dobra vse enako sveti! Men je coool k rabm sam za klicat! Drgač ma še fuul opcij , bom še sprobal! Imam ga šele 4-dan!
Sprednji del pa je res iz pravega aluminija! Končno neki k mi odgovarja!Pa še tanek je 13mm!
Zaenkrat bi mu dal oceno 8 od 10!

matkeg ::

Ok cool hvala za pojasnilo:)) !!ja sej men se gre tut sam za MODER ZOB pa KLICANJE tisti fotoparati so bedni k je vse skup NČ!!Sam najbrž bo NOKIA še najbolđš rešitev, čeprav cenovno glih ni UGODNA pa bo že!!!lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri mobilni telefon si lastite? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
626309 (1006) ;-)
»

Nakup Siemens C75 mobilnika

Oddelek: Mobilne tehnologije
91193 (1093) tripi
»

Kateri telefon z naročnino za 30 k?-pri mobitelu

Oddelek: Mobilne tehnologije
181948 (1337) microera
»

kateri mobitel kupiti?