Forum » Operacijski sistemi » Win2k: User brez interakcije, kako?
Win2k: User brez interakcije, kako?
Tiger ::
Zanima me ali se da v Windows 2000 nastaviti uporabnika/grupo tako, da se ne more prijaviti v sistem, edini namen tega uporabnika je sharanje diskov,...
Namreč v mreži imam še Win98 mašino, ter moram potem enak account kot je na Win98 imeti tudi na Win2k (zaradi sharanja diskov), vendar ne želim, da potem uporabnik Win98 s svojim accountom dela na moji mašini....
Upam, da ste razumeli vprašanje...
Hvala za odgovore,...
Namreč v mreži imam še Win98 mašino, ter moram potem enak account kot je na Win98 imeti tudi na Win2k (zaradi sharanja diskov), vendar ne želim, da potem uporabnik Win98 s svojim accountom dela na moji mašini....
Upam, da ste razumeli vprašanje...
Hvala za odgovore,...
andrej ::
probaj v Administrative Tools -> Local Security Policy -> Local Policies -> User Right Assignment -> Deny Logon locally. Tukaj dodas userja...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pametni TV in filmi na omrežjuOddelek: Omrežja in internet | 846 (572) | -=Tomaz=- |
» | Mreža win98se ter win2000proOddelek: Pomoč in nasveti | 1044 (957) | ferjan |
» | vzpostavitev domačega omrežjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2341 (2074) | boogie |
» | Shering problem in win2000Oddelek: Operacijski sistemi | 953 (883) | andrej |
» | Guest v w2kOddelek: Operacijski sistemi | 1284 (1115) | ABX |