Forum » Pomoč in nasveti » kateri program je najboljsi za imidz na pc-ju
kateri program je najboljsi za imidz na pc-ju
T-Mac ::
cao!
zrihtau sm racunalnik in bi zdej rad naredu imidz, da ko bi se mi npr. sesu racunalnik, da se ne bom spet zajebavu s formatiranjem, da ga potegnem iz imidza in da bo v takem stanju kot prej!
zanima me kateri program je za ta imidz najboljsi, najpreprostejsi in najuporabnejsi in najhitrejsi!
hvala za odgovore ze v naprej
andrej
lp
zrihtau sm racunalnik in bi zdej rad naredu imidz, da ko bi se mi npr. sesu racunalnik, da se ne bom spet zajebavu s formatiranjem, da ga potegnem iz imidza in da bo v takem stanju kot prej!
zanima me kateri program je za ta imidz najboljsi, najpreprostejsi in najuporabnejsi in najhitrejsi!
hvala za odgovore ze v naprej
andrej
lp
T-Mac ::
pol je tisti program u dosu boljsi, ce se ti racunalnik cist sesuje, da zalaufas iz dosa!
pa a to ti najprej formatira in potem sele nalozi in a je to cisto isto kot je bilo prej nalozeno in koliko casa traja?
hvala
pa a to ti najprej formatira in potem sele nalozi in a je to cisto isto kot je bilo prej nalozeno in koliko casa traja?
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DOS print windows XPOddelek: Operacijski sistemi | 1929 (1756) | gumby |
» | hd diagnostikaOddelek: Pomoč in nasveti | 687 (595) | Yohan del Sud |
» | tiskalnik za račune STAR TSP700 -serijski v Windows 98 noče tiskat iz DOS-a?Oddelek: Strojna oprema | 1719 (1668) | Lith |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2391 (1762) | BlackHole |
» | Inštalacija WinXP ->100 prvičOddelek: Pomoč in nasveti | 1778 (1558) | recoil |