Forum » Programiranje » Kako bi naredil program...?
Kako bi naredil program...?
Domoljub2 ::
Živjo
Na nekem forumu, ki ga redno obiskujem, je odprta tema "nadaljuj zgodbo". Sedaj sem se domislil, da bi to zgodbo spravil v eno celoto, vendar zavzame to okoli 50 strani.
Zanima me, kako bi se dalo narediti program, ki bi mu podal povezavo in bi on sam združil vse prispevke v eno celoto.
Ali pa morda kdo ve za tak program že na netu?
Če se le da v javascriptu ali pa v c-ju.
Hvala lepa, za ideje
Na nekem forumu, ki ga redno obiskujem, je odprta tema "nadaljuj zgodbo". Sedaj sem se domislil, da bi to zgodbo spravil v eno celoto, vendar zavzame to okoli 50 strani.
Zanima me, kako bi se dalo narediti program, ki bi mu podal povezavo in bi on sam združil vse prispevke v eno celoto.
Ali pa morda kdo ve za tak program že na netu?
Če se le da v javascriptu ali pa v c-ju.
Hvala lepa, za ideje
bozjak ::
amm najlaži tko da bi zbutov bazo in pol dov programu datoteko... to bistveno poenostav zadevo... Ampak vrjetno to ni tvoj forum tko da to ne pride v poštev...
Sm prepričan da kej tazga obstaja, mislm da smo to uporablal na enmu privat forumu, ampak nebi vedu kaj točno... Lp
Sm prepričan da kej tazga obstaja, mislm da smo to uporablal na enmu privat forumu, ampak nebi vedu kaj točno... Lp
Looooooka ::
dol potegnes glavni url sparsas HTML (fancy regular expressions al pa uporaba MSHTML dll-ja...) da ugotovis kok postov je...
downloadas pac vse ostale strani....
in jih potem vse po vrsti spet sparsas(fancy regular expressions al pa uporaba MSHTML dll-ja...) in to je to.
Ceprou je velik lazji ce mas direktn dostop do baze a ne =)
downloadas pac vse ostale strani....
in jih potem vse po vrsti spet sparsas(fancy regular expressions al pa uporaba MSHTML dll-ja...) in to je to.
Ceprou je velik lazji ce mas direktn dostop do baze a ne =)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | branje iz datoteke c#Oddelek: Programiranje | 1636 (1365) | darkolord |
» | c# regularni izrazOddelek: Programiranje | 2013 (1711) | darkolord |
» | Preimenovanje datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 1318 (1255) | neki4 |
» | [HTML - JScript, ...] Kako prečitati txt datoteko ?Oddelek: Izdelava spletišč | 1836 (1673) | kronik |
» | SQL injectionOddelek: Izdelava spletišč | 1955 (1753) | CCfly |