Forum » Strojna oprema » prenosnikov lcd v avto ali na steno
prenosnikov lcd v avto ali na steno
Xkastrola ::
Pred kratkim sem polil svoj prenosnik hp nx81xx s kavo in pri tem se je pokvarla matična plošča. Na servisu so mi javili da je popravilo cca z delom vred 150.000,00 sit.
Sedaj imam novega prenosnika hp nx6125, zanima me pa ali je možno, da bi uporabil monitor (zgoraj omenjenega politega pc-ja) na kakem drugem pc-ju ali pa xbox-u? Namreč imam dve ideje kako bi ga lahko uporabil.
1. Varjanta je, da bi ga imel na steni okvirjenega kot sliko in povezanega na pc ki bi predvajal različne slike.
2. Varjanta pa je, da bi ga vgradil v avto in nanj priklopil x box .
Upam, da ima kdo od vas kakšno rešitev za moj primer.
V kolikor pa kdo potrebuje kak dela za prenosnik nam me kontaktira pa se bomo zmenli.
Sedaj imam novega prenosnika hp nx6125, zanima me pa ali je možno, da bi uporabil monitor (zgoraj omenjenega politega pc-ja) na kakem drugem pc-ju ali pa xbox-u? Namreč imam dve ideje kako bi ga lahko uporabil.
1. Varjanta je, da bi ga imel na steni okvirjenega kot sliko in povezanega na pc ki bi predvajal različne slike.
2. Varjanta pa je, da bi ga vgradil v avto in nanj priklopil x box .
Upam, da ima kdo od vas kakšno rešitev za moj primer.
V kolikor pa kdo potrebuje kak dela za prenosnik nam me kontaktira pa se bomo zmenli.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čiščenje prenosnikaOddelek: Strojna oprema | 3883 (3225) | P4ajo |
» | Dodajanje RAMa v laptopOddelek: Strojna oprema | 3317 (1982) | jukoz |
» | Težave z USB na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1329 (1210) | Pyr0Beast |
» | 1920x1200Oddelek: Strojna oprema | 2015 (1392) | t3hn0 |
» | Prosim za hitri nasvet glede nakupa prenosnika !Oddelek: Kaj kupiti | 1005 (941) | Šimpanz |