Forum » Kaj kupiti » kje kupiti slušalke????
kje kupiti slušalke????
RobertoSlo ::
Zanima me, kje bi lahko kupil slušalke za prenosni mp3 predvajalnik s 2.5 mm vtičem (običajne velikosti vtiča so 3.5mm)..
mogoče še boljša varianta pa bi bila nakup "konverterja" iz 2.5mm v 3.5mm, ker je na tržišču le več slušalk s 3.5mm vtičem-kje??
hvala
mogoče še boljša varianta pa bi bila nakup "konverterja" iz 2.5mm v 3.5mm, ker je na tržišču le več slušalk s 3.5mm vtičem-kje??
hvala
- premaknil iz Elektrotehnika in elektronika: OmegaBlue ()
mih@ ::
tudi jaz imam player z 2.5mm vhodom za slušalke. Včeraj sem letal po ljubljanskem BTCju pa je povsod razprodano. V BigBangu so rekli da dobijo čez en mesec. V Conradu (pod Emporiumom) pa dobijo baje robo danes, jutr pa naj bi zložili na police.
Ti sporočim če dobijo...
LP
Ti sporočim če dobijo...
LP
RobertoSlo ::
mih@...super, sporoči če dobiš kaj dobrega za ne prevec cekinov.
Mene moti predvsem izgled priloženih slušalk (so žensko bele) in predvsem to, ker nimajo dobre reprodukcije zvoka (nizkih tonov skorajda ni)
uglavnem, sporoči ko kaj dobiš
lp
Mene moti predvsem izgled priloženih slušalk (so žensko bele) in predvsem to, ker nimajo dobre reprodukcije zvoka (nizkih tonov skorajda ni)
uglavnem, sporoči ko kaj dobiš
lp
Bobb ::
Pred dobrim mesecem dni so imeli pretvornik 2,5 > 3,5 v bivšem BOF-u v BTC. Kako je sedj, pa ne vem.
Cena je bila cca 1000sitov.
Cena je bila cca 1000sitov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bobb ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LCD Samsung priklop slušalkOddelek: Zvok in slika | 2609 (2456) | ann |
» | naglavne slušalke 2,5mmOddelek: Pomoč in nasveti | 3404 (3146) | crack_rack |
» | Adapter za slušalke 3.5 v 2.5Oddelek: Mobilne tehnologije | 2340 (1591) | RejZoR |
» | Slušalke 2,5mm v 3,5mmOddelek: Pomoč in nasveti | 1767 (1697) | Matev |
» | A dobim kje pri nas tak kabel za SennheiserOddelek: Zvok in slika | 1970 (1620) | AndrewSmith |