Forum » Programska oprema » Povezava videa in racunalnika!
Povezava videa in racunalnika!
bigbrie ::
Zanima me kaj vse potrebujem za povezavo videorekorderja na računalnik, če želim sliko iz videa pretvoriti v divx xvid format na pcju.....katero strojno in programsko opremo potrebujem in kako postopek poteka. Za odgovor se ze vnaprej zahvaljujem!
Bigbrie!
ToniT ::
Potrebuješ TV kartico z možnostjo zajemanja videa in program, ki ti bo video pretvoril v željeni format (recimo VirtualDub) in veliiiiko časa.....
urban99 ::
sori bigbrie, malo se bom prištulil zraven :) Tole z "veliiiiko časa" še posebej drži. Zato sem si jaz ogledaval tole plextorjevo čudo, ki diretkno zajema v divx - klik. Ima kdo izkušnje s tem mogoče?
Meni zadeva izgleda zanimivo, odvrača pa me predvsem to, da se bo s prihajajočo VIsto skoraj zagotovo pojavil problem gonilnikov. Glede teh bodočih nekompatibilnosti sem kar malo paranoičen, še posebej potem, ko sem ugotovil, da recimo Canonovi skenerji nimajo podpore za 64 bitne winse.
Meni zadeva izgleda zanimivo, odvrača pa me predvsem to, da se bo s prihajajočo VIsto skoraj zagotovo pojavil problem gonilnikov. Glede teh bodočih nekompatibilnosti sem kar malo paranoičen, še posebej potem, ko sem ugotovil, da recimo Canonovi skenerji nimajo podpore za 64 bitne winse.
5er--> ::
Ma zelo^n verjetno se najde tudi software rešitev, ki on-the-fly zajema in kompresira video. Rabiš samo malo močnejši procesor, kar pa dandanes ni nek problem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostopnost videa samo na eni določeni straniOddelek: Izdelava spletišč | 565 (483) | Gandalfar |
» | TS -> DiviX najhitreje?Oddelek: Zvok in slika | 979 (872) | k4vz0024 |
» | wmv - video in zvok nista usklajenaOddelek: Zvok in slika | 1198 (1143) | #000000 |
» | iz mini kasete v kameri,na računalnik kako?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3790 (3637) | sloxl8 |
» | DV v mpeg,divx,...Oddelek: Programska oprema | 2092 (1944) | pivmik |