Forum » Kaj kupiti » plata + cpu + ohisje
plata + cpu + ohisje
kesl ::
zdravo,
kupil bi rad novo plato, cpu in ohisje... rabim za svojo masino [imam pa ze ram, disk, cdrom in mrezno].
ne igram iger, ampak samo programiram za web, laufam mysql, itd... surfam, imel bom tv tuner pa pogledal bom kak divX. ne rabim neke zverine, rad bi samo solidno masino. odkrito povem, da se ne znajdem med miljoni osnovnih plosc in temi oznakami XG, ZE-10, LALA-100... brez veze, kako pa naj vem kaj je gor, katera sploh dela? mi lahko kdo od vas mojstrov svetuje eno poceni in solidno plato, procesor [lahko celeron, lahko duron kaj pa vem] in ohisje. ohisje bi imel malo in lahko, recimo. nikakor ne nekega towerja. fajn bi blo ce mi napisete se kje to kupim. enkratno pa ce prodajajo online. 100x hvala! bog vam vse povrne.
Matjaz
kupil bi rad novo plato, cpu in ohisje... rabim za svojo masino [imam pa ze ram, disk, cdrom in mrezno].
ne igram iger, ampak samo programiram za web, laufam mysql, itd... surfam, imel bom tv tuner pa pogledal bom kak divX. ne rabim neke zverine, rad bi samo solidno masino. odkrito povem, da se ne znajdem med miljoni osnovnih plosc in temi oznakami XG, ZE-10, LALA-100... brez veze, kako pa naj vem kaj je gor, katera sploh dela? mi lahko kdo od vas mojstrov svetuje eno poceni in solidno plato, procesor [lahko celeron, lahko duron kaj pa vem] in ohisje. ohisje bi imel malo in lahko, recimo. nikakor ne nekega towerja. fajn bi blo ce mi napisete se kje to kupim. enkratno pa ce prodajajo online. 100x hvala! bog vam vse povrne.
Matjaz
BojlerTM ::
po moje se ti najbolj splaca nabavt ECS elite K7S5A in pa enga 1000 durona...
"Salt?"
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
kesl ::
ful bi bih hvalezn za bolj natancne odgovore... ce kar nastejete tipe delov in v kateri trgovini dobim. pa naj bo vse iz iste, da ne rabim pol slovenije preiskat za 2 komponenti.
tha_man ::
Če bi rad poceni, dokaj zmogljiv in zanesljiv računalnik, malce počakaj (letos itak ne boš kupil). Januarja bo namreč Intel zamenjal Celerone 1000 in 1100 z novimi, ki bodo na enaki osnovi kot sedanji 1200, kar pomeni da bodo bolj zmogljivi, manj se bodo greli, cena pa bo ostala enaka kot sedaj. Potem pa kupiš še eno plato z obvezno Intelovim 815 chipsetom (lahko kar Intelovo, ali pa Abitko), ter imel boš računalnik ki bo za tvoje potrebe (internet, pisarniško delo) po mojem boljši kot Duron (ta se bolj obnese pri igrah).
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | FX-6100 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 7348 (6093) | oberskitona |
» | Kateri CPU mate in utemeljite zakaj? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Strojna oprema | 24756 (16536) | 54j0 |
» | Shuttle predstavil Linux PC za $199 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8803 (5960) | Jst |
» | Celeron D procesor (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5532 (3839) | radiator |
» | Par vprasanj glede nakupa compaOddelek: Kaj kupiti | 1298 (1141) | McHusch |