Forum » Omrežja in internet » Proxy Server
Proxy Server
Ex-Spirit ::
Nekajkrat na teden moram dostopati do spletne strani, ki zahteva dostop z mojim domačim IPjem. Ko sem v službi pa nastane problem. Do sedaj sem si pomagal z oddaljenim dostopom, vendar je zaradi grafične podlage prepočasno.
Premišljeval sem da bi doma postavil nek Proxy server ali kaj podobnega, da bi potem v službi nastavil le proxy povezavo.
Obstaja že kaj v Win XP oz. kakšen program, ki ima moznost gesla oz sprejemanja le nekaterih IPjev, tako da ga ne mora uporabljati vsak.
Po možnosti brezplačen program in da je ikona v try oknu ali pa da je niti ni da le teče proces.
Premišljeval sem da bi doma postavil nek Proxy server ali kaj podobnega, da bi potem v službi nastavil le proxy povezavo.
Obstaja že kaj v Win XP oz. kakšen program, ki ima moznost gesla oz sprejemanja le nekaterih IPjev, tako da ga ne mora uporabljati vsak.
Po možnosti brezplačen program in da je ikona v try oknu ali pa da je niti ni da le teče proces.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GPG šifiranje e-pošte preko proxyaOddelek: Omrežja in internet | 2468 (2127) | poweroff |
» | Windows Mobile 6.1 in nastavitve proxyaOddelek: Mobilne tehnologije | 1039 (949) | dunda |
» | Internetni brskalnik (zaklenjene strani)Oddelek: Programska oprema | 1875 (1623) | Sonyshare |
» | Kako "zamaskirati" zgodovino IE?Oddelek: Omrežja in internet | 1585 (1454) | ginekolog |
» | Mrezna karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 1280 (1149) | andrej |