Forum » Pomoč in nasveti » Internet v omrežju
Internet v omrežju
Dean ::
Namesto ruterja imam eden stari računalnik in na njem Debijan operaciski. Server mi ne javla nobene napake in povezava je zelo dobra. Problem se mi pojavi por obiskuvanja spletnih strani. Obiščem lahko večina strani, vendar ne morem pa prit na najdi.si, msn.com, microsoft.com... Če stran pingam, mi vse deluje kot ok, ko pa poskušam it na njo mi je pa nikoli ne odpere. Poskuso sem se te strani iz serverja in tam pa jih odpere.
Zaradi tega, se tud na msn messenger ne mora konektat in mi pri odpravljanju napak napiše, da se ne more konektat s IEjem.
Ne vem kje naj iščem napako, niti sanja se mi ne kako bi bilo to mogoče. Če kdo pozna ta problem, bi ga prosil za pomoč!
Hvala!
Zaradi tega, se tud na msn messenger ne mora konektat in mi pri odpravljanju napak napiše, da se ne more konektat s IEjem.
Ne vem kje naj iščem napako, niti sanja se mi ne kako bi bilo to mogoče. Če kdo pozna ta problem, bi ga prosil za pomoč!
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | eMule povezava (port not opened, TCP test failed)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1671 (1423) | Bistri007 |
» | povezava med level one mrezno in asus routerjem - helpOddelek: Omrežja in internet | 851 (804) | poluks25 |
» | domači mail server - pop problemOddelek: Programska oprema | 1049 (971) | sash |
» | mreža in AOE2 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 780 (697) | Simko |
» | FTP server HOW?Oddelek: Omrežja in internet | 1429 (1306) | Red_Mamba |