Forum » Omrežja in internet » zastonj webhosting
zastonj webhosting
shock ::
Živijo,
Zanima me kakšen bi bil vaš odziv če bi ponujal nekaterim zastonj webhosting in s tem da bi se zavedali da server ne bi bil 100% dosegljiv (kratkotrajne prekinitve 1x na 3 dni ali ob neurjah)? A bi bilo za nekatere dovolj sprejemljivo?
Zanima me kakšen bi bil vaš odziv če bi ponujal nekaterim zastonj webhosting in s tem da bi se zavedali da server ne bi bil 100% dosegljiv (kratkotrajne prekinitve 1x na 3 dni ali ob neurjah)? A bi bilo za nekatere dovolj sprejemljivo?
Malkec ::
Nekdo ma preveč bandwitha 10/10 maš na t-2? Se mi je tak zdelo kaj se bo zgodilo
/* Xaser 3 * 939 dual sata 2 * Opti165 (ccb1e0608mpmw) @2933 MHZ*/
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /
klemen22 ::
A bi bilo za nekatere dovolj sprejemljivo?
Za podjetje je pač to nesprejemljivo. Razen morda za kakšnega manjšega S.P.-ja pa še to pod pogojem, da mu daš webhosting zastonj.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
klemen22 ::
Ok.
shock: na kakšni povezavi pa bi vse skupaj delalo. A na 1mbit ADSLu?
shock: na kakšni povezavi pa bi vse skupaj delalo. A na 1mbit ADSLu?
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
shock ::
No se da zmenit. če mi plačate račun od elektrike pa internet zagarantiram 99,9% delovanje .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Države, podpisnice tajnih sporazumov.Oddelek: Loža | 1603 (1127) | moj_nick |
» | Office 12 bo podpiral PDFOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5916 (4235) | amigo_no1 |
» | Pomoč pri webhostingu - oblikovanje paketovOddelek: Izdelava spletišč | 1066 (929) | rene |
» | 1. kloniran clovekOddelek: Loža | 2649 (2193) | Samson |
» | Najugodnješi webhosting pejđ?Oddelek: Omrežja in internet | 2244 (1911) | Primoz |