» »

Rafting na Soči

Rafting na Soči

5er--> ::

S prijatelji bi šli na rafting na Soči. Malo sem pogooglal in takoj naletel na malo morje podjetij, ki imajo v svoji ponudbi tudi tole dejavnost. Zdaj pa me zanimajo vaše pripombe/izkušnje... whatever o raftingu na Soči. Se splača, bi se zabavali, raje kaj drugega?
Katero "progo" bi si vi izbrali?
Moji zadetki:
Bovec Sport
Top Extreme
Skok Šport
Aktivni planet
Že vnaprej hvala za vse komentarje/nasvete.:)

Dzonson ::

kolko vem je tam v okolici Bovca samo ena proga za rafting, ki je dovolj zanimiva za zacetnike in za povratnike. sicer se lahko vozis tudi po ostalih progah (ki so v glavnem misljene za kajak) ampak je bolj dolgocasno; in seveda ko je dovolj visoka voda

TESKAn ::

Če želite malo več akcije, počakajte na kak konkreten dež. Zdej je Soča IMO bolj mirna, ker je suša.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Good Guy ::

smo bli prejšn vikend(blo nas je okrog 30-40), blo je super....ta zadeva se resnično splača
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Arthur ::

jaz sem šel lansko poletje. šli smo s top extremom. proga se je končala tam, kjer se začne ženska kajak proga.
bilo je kul, sem si pa želel več brzic, več akcije. vsaj 4/5 poti se voziš po skoraj navadni reki, zelo mirno. ampak saj tudi to paše, da si odpočiješ od veslanja.

smilyxx ::

Ja tut jst sm šu pred parimi leti s Top Extreme raftat po Soči, pa morm rečt da je bla nizka voda pa je blo bl dolgcajt. Mi je bilo veliko bolj všeč na Savi, ko smo šli po hudem nalivu.
Save water.
drink beer.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izlet: Kranj, Vršič, Most na Soči, Kranj

Oddelek: Loža
213611 (2874) Okapi
»

opečen od sonca (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža