Forum » Zvok in slika » DVDx 1.6
DVDx 1.6
spacejam ::
Mega!
Kupil sem Final Fantasy na DVD 5kSIT za 2 DVD-ja
Zanima me pa zakaj ta program DVDx 1.6 ko hocem naredit avi format vedno napise da nima zvoka oz "audio encode in ..." kako se potima to, ce kdo ve seveda?
zasledil sem tudi da je v Jokerju opis tega programa vendar po njihovih navodilih je isti q....
Hvala za pomoc
P.S. Final Fantasy je, je, je odlicen!
Kupil sem Final Fantasy na DVD 5kSIT za 2 DVD-ja
Zanima me pa zakaj ta program DVDx 1.6 ko hocem naredit avi format vedno napise da nima zvoka oz "audio encode in ..." kako se potima to, ce kdo ve seveda?
zasledil sem tudi da je v Jokerju opis tega programa vendar po njihovih navodilih je isti q....
Hvala za pomoc
P.S. Final Fantasy je, je, je odlicen!
Space-jam Team & Co.
kockish ::
Na www.doom9.org imas vse, kar te bi lahko zanimalo o ripanju DVDjev.
Tisto, kar pise v jokerju pa raje ignoriraj - dobil bos namrec slabo kvaliteto. Osebno ti priporocam uprabo GordianKnota.
Tisto, kar pise v jokerju pa raje ignoriraj - dobil bos namrec slabo kvaliteto. Osebno ti priporocam uprabo GordianKnota.
Paramedic ::
Tisto v Jokerju je čist v redu, le velikosti divxa si ne moreš izbirati. Zvoka pa nimaš, ker si v izbiri kateri zvočni zapis hočeš zripat izbral tistega, ki ni tapravi. Izberei drugega. (če si izbral 2CH, izberi 6CH itd.), dokler ne izbereš pravega. Ko je pravi, ne boš dobil opozorila na začetkiu ripanja.
End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Final Fantasy VII REMAKE (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 15831 (1548) | D3m |
» | Final Fantasy XV (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17769 (11836) | oo7 |
» | Vaših 5 igr vseh časov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 40696 (26412) | Sc0ut |
» | začetnik FRP (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 3346 (2788) | ABX |
⊘ | Emboss Bump Mapping vs. EMBMOddelek: Zvok in slika | 1624 (1297) | undefined |