Forum » Strojna oprema » Ležeče ATX ohišje
Ležeče ATX ohišje
Stajerc ::
Ma kdo z njimi kaj izkušenj?
MicroATX - a gre v njih normalno matična plošča + napajalnik...
In kje v Mb imajo kakšno pametno naprodaj? Ozoiroma katera spletna trgovina.
Nekaj sem sam našel samo me zanima če ve kdo še za cenejšo varianto. Nova recimo preko spletnih trgovin so z 200w napajalnikom (kar zna bit problem) okrog 12.000. Je kakšna cenejša varianta še v kateri trgovini oziroma kupil bi tudi rabljeno če je lično in ohranjeno. Kaj predlagate?
MicroATX - a gre v njih normalno matična plošča + napajalnik...
In kje v Mb imajo kakšno pametno naprodaj? Ozoiroma katera spletna trgovina.
Nekaj sem sam našel samo me zanima če ve kdo še za cenejšo varianto. Nova recimo preko spletnih trgovin so z 200w napajalnikom (kar zna bit problem) okrog 12.000. Je kakšna cenejša varianta še v kateri trgovini oziroma kupil bi tudi rabljeno če je lično in ohranjeno. Kaj predlagate?
Have a nice day.
Ajvan ::
mislm da v mikro ohišja ne grejo normalne plate, morš kupit mikro plato, pobrski mal po štacunah
Najbl neumn se najbl dere
Ja saj to ravno je problem da v MB v teh večjih trgovinah nisem nič kaj našel kaj pa je pa je hudičevo drago.
Pa tudi zelo malo se tega prodaje rabljenega.
Pa tudi zelo malo se tega prodaje rabljenega.
Have a nice day.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Stajerc ()
;-) ::
a tale ni mikro?
kaj pa tale?
Ma nevem če morš gledat sam to da je mikro...ene so bol široke kot druge pa so tud mikro
kaj pa tale?
Ma nevem če morš gledat sam to da je mikro...ene so bol široke kot druge pa so tud mikro
Nevem na koga leti ampak jaz sem mislil nekaj takega:
Link
To je MikroATX ohišje in me zanima če bi pasala not moja ATX plošča.
Link
To je MikroATX ohišje in me zanima če bi pasala not moja ATX plošča.
Have a nice day.
;-) ::
aja jaz sm mislu da plato iščeš.... mislim da ne paše. Plata more bit micro ATX.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mnenje o tej konfriguraciji AMD64-6600gtOddelek: Kaj kupiti | 2589 (2222) | Depatres |
» | Nakup računalnika do 300kOddelek: Kaj kupiti | 2762 (2524) | elasto_mania |
» | Slušalke Sony MDR-EX51LP vs. MDR-EX71SL/BOddelek: Kaj kupiti | 1662 (1568) | krneki |
» | gainward PCX5750 v primerjavi z sapphire x600 pro 256mbOddelek: Kaj kupiti | 1925 (1805) | flashek |
» | KAJ kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1358 (1272) | norc |