Forum » Pomoč in nasveti » Problem na namizju Win XP
Problem na namizju Win XP
sponkka ::
Pozdravljeni,
mam en problem, ki mi rahlo najeda živce:
Zakaj mam osencene napise npr, Moj računalnik, Moji dokumenti itd.. pod temi ikonami. Pol mam pa za namizje eno fajno slikco in mam pol osencene napise namesto prozornih. To se mi je zdaj zgodilo ko sem dau na novo Windowse gor, prej je blo prozorno ( instalacija je ista)...wtf
Upam na kak odgovor
LP
mam en problem, ki mi rahlo najeda živce:
Zakaj mam osencene napise npr, Moj računalnik, Moji dokumenti itd.. pod temi ikonami. Pol mam pa za namizje eno fajno slikco in mam pol osencene napise namesto prozornih. To se mi je zdaj zgodilo ko sem dau na novo Windowse gor, prej je blo prozorno ( instalacija je ista)...wtf
Upam na kak odgovor
LP
RookY ::
Desni klik na namizje: arrange icons by--->odstrani kljukico pred - lock web items on desktop
Juhu juhu spet bom bruhu
r5r ::
Moj računalnik (desni klik) > Lastnosti > zavihek Dodatno > območje Učinkovitost delovanja > gumb Nastavitve > novo okno Možnosti učinkovistosti delovanja > spodaj na seznamu izbir: kljukico pri Uporaba senc za oznake na namizju.
Upam, da je to kar iščeš.
Upam, da je to kar iščeš.
And it makes me wonder.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem z ikonami na namizjuOddelek: Pomoč in nasveti | 2477 (1846) | Maša |
» | kako izklopit log on screenOddelek: Operacijski sistemi | 1530 (1279) | iskra |
» | Težave z grafično Radeon 1650x proOddelek: Pomoč in nasveti | 1196 (992) | slowie |
» | Kako naredit prosojno ozadje ikon!Oddelek: Operacijski sistemi | 3238 (2724) | krho |
» | ne dela USB DiskOddelek: Strojna oprema | 1906 (1724) | desperados |