» »

Forceware 91.31 težave

Forceware 91.31 težave

simnov ::

Zmeraj sem mi vključi tisto desno spodaj pri uri in nekaj piše o sli.In potem to izključim v
control panelu in se ob ponovnem zagonu spet vključi in piše da nekaj nimam nastavljen sli
pa sploh nimam sli niti pci-e ampak samo agp to se mi dogaja tudi na drugem pcju.

Tr0n ::

Heh, jup, gre za bugec.

The solution is: set the registry key [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak]
"NvCplEnableMultiGPUConfigurationPage"=dword:0

For those that are having trouble removing the system tray icon. It involves some registry editing.

Delete
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run]
NvMediaCenter"="RunDLL32.exe NvMCTray.dll,NvTaskbarInit
and
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\MediaCenterTray\NvCpl.dll]

o hvala ti kono sem se rešil tega

Še nekaj bi vprašal v igrah hočem najboljšo kvaliteto in mi povejte če imam vse prav nastavljeno

Ponavadi ne rabis v samih gonilnikih nic nastavljat, ampak v igri sami. V gonilniki das pac Application controlled.

Veron ::

kdo ve kako v teh novih gonilnikih nastaviš (ustvariš) svoje rezolucije (recimo 1368x768@60)?

Isto, kot pri starih. :) Pac vkliopis si klasicen GUI, ker tale nov je kr neqi.

kako to preklopiš?

V opcijah imas nekje Control Panel User Interface, kjer imas opciji "Classic NVIDIA Control Panel" ali "New NVIDIA Control Panel".

nevem ali sem spregledal, ampak od gonilnikov 8X.XX naprej ne najdem fukncije "DualView" več. priključen imam še TV poleg monitorja na grafiko. trenutno uporabljam 7X.XX ki imajo to funkcijo še.

AFAIK imajo vse verzije tole. Mogoce ti samo ne zazna vseh zaslonov, pa moras rocno dat "Detect Dispalys". :)

zazna mi TV in monitor, potem pa imam samo na možnost "kopirja" in vertikalno al kaj je...

Uspel sem tisto navadni meni in odstranit okno o "sli" z dodajanjem tistega registra v pač tisto mesto :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Undo za ComboFix

Oddelek: Pomoč in nasveti
181740 (1505) MrStein
»

Zelo nizke točke v 3dMarkih! (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
815118 (3698) pecavar34
»

Temperatura GPU-ja

Oddelek: Strojna oprema
111065 (891) Carmack
»

ForceWare V91.31 (WinXP)

Oddelek: Strojna oprema
101269 (1108) Person
»

Kako odstranit nView(Nvidia) ikonco ?