Forum » Pomoč in nasveti » Program za izdelavo racunalniske igre
Program za izdelavo racunalniske igre
Dejani ::
Pozdravljeni!
Na zacetku naj povem, da se ze v naprej opravicujem, ce sem (verjetno sem) svojo temo odprl v napacni sekciji!
Torej, da zacnem - danes sem pri frizeru, medtem ko sem cakal da pridem na vrsto, bral revijo PC FORMAT. To sicer ni tako vazno, pomembno je to, da sem noter nasel clanek o izdelavi lastnih racunalniskih iger. Seveda ne kompleksnih, ampak taksnih cist simple. Na cd-ju zraven revije je bil en free programcek za izdelavo le teh, katerega ime sem zdaj na zalost pozabil. Pa me zanima, ali obstaja kaksen zastonj program, ki omogoca cim lazjo izdelavo lastne racunalniske igre? Prosim Vas, uporabniki, ce kdo pozna kaksnega (ali se boljse, vec ), a bi bil tako dober in bi mi olajsal pot z linkom (upam da so dovoljeni na tem forumu) Ker sem trenutno ful v formi da bi se malo igrackal in naredil kaksno smesno "igro" za mojo mlajso sestricno
PS: Sem uporabil iskalnik na forumu, ampak nisem nasel nic podobnega. Upam da me oci ne izdajajo
Najlepsa hvala ze v naprej in
LP, Dejan
Na zacetku naj povem, da se ze v naprej opravicujem, ce sem (verjetno sem) svojo temo odprl v napacni sekciji!
Torej, da zacnem - danes sem pri frizeru, medtem ko sem cakal da pridem na vrsto, bral revijo PC FORMAT. To sicer ni tako vazno, pomembno je to, da sem noter nasel clanek o izdelavi lastnih racunalniskih iger. Seveda ne kompleksnih, ampak taksnih cist simple. Na cd-ju zraven revije je bil en free programcek za izdelavo le teh, katerega ime sem zdaj na zalost pozabil. Pa me zanima, ali obstaja kaksen zastonj program, ki omogoca cim lazjo izdelavo lastne racunalniske igre? Prosim Vas, uporabniki, ce kdo pozna kaksnega (ali se boljse, vec ), a bi bil tako dober in bi mi olajsal pot z linkom (upam da so dovoljeni na tem forumu) Ker sem trenutno ful v formi da bi se malo igrackal in naredil kaksno smesno "igro" za mojo mlajso sestricno
PS: Sem uporabil iskalnik na forumu, ampak nisem nasel nic podobnega. Upam da me oci ne izdajajo
Najlepsa hvala ze v naprej in
LP, Dejan
Dejan
TEDY ::
Včasih sem se jaz igral neki z Games factory.
http://www.clickteam.com/English/tgf.htm
Enkrat vem, da je bilo Tuki nekaj, da si delal 3D igre, samo sem pozabil
http://www.clickteam.com/English/tgf.htm
Enkrat vem, da je bilo Tuki nekaj, da si delal 3D igre, samo sem pozabil
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Progam za izdelavo svoje IGRICEOddelek: Igre | 2777 (1690) | Mipe |
» | Kako narediti igro z motorji?Oddelek: Programiranje | 1679 (1330) | _Dormage_ |
» | Obstaja program...Oddelek: Programiranje | 1369 (1059) | Erwin |
» | Izdelava igerOddelek: Igre | 1362 (1197) | root987 |
» | Program za programiranjeOddelek: Programiranje | 1253 (1044) | b4d |