Forum » Omrežja in internet » Kako in kam vpisat domeno
Kako in kam vpisat domeno
levjos ::
Registriral sem domeno pri Siolu, sedaj pa me zanima vse v zvezi z njo. Postavil bi si svoj server doma, pa me zanima postopek, kje se vpišejo DNSi skratka vse v zvezi domene. A mi lahko pomagate.
Za vaše odgovre se vam lepo zahvaljujem.
Za vaše odgovre se vam lepo zahvaljujem.
levjos
kekz ::
Ali postaviti svoje DNS strežnike (ni težko) in prositi svojega registrarja, da jih registrira pri Arnesu.
Tako imam jaz.
Tako imam jaz.
Ja hvala za odgovor prosil bi te če mi lahko poveš kaj več o tem. Sam imam doma mašino, naložene XPje in jo bom uporabljal samo za server. KEr tega nisem še počel, bi prosil za kakšno besedo več.
levjos
Ja saj sem prosil SIOL da mi vpiše moj IP in ko se logiram na to stran, vidim da je IP tudi vpisan. Le zakaj mi potem ne funkcionira vse skupaj.
levjos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Postavitev web serverja na domači mašini z WinXPOddelek: Omrežja in internet | 3143 (2808) | Gwanaroth |
» | Registrarji so v nemilost prepustili skoraj 5-tisoč domen .SIOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4902 (3645) | AtaStrumf |
» | Registracija domene pri SioluOddelek: Omrežja in internet | 2884 (132) | Ales |
» | No, pa registrirajmo domeno.Oddelek: Izdelava spletišč | 2000 (1648) | Bakunin |
» | Domena registrirana, kaj zdaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1709 (1456) | XCT |