Forum » Pomoč in nasveti » Kje ste strokovnjaki???
Kje ste strokovnjaki???
Lucas ::
stvar je taka...na laptop sem namestil winME...vse ok, dokler mi ni prepoznal modema. Najprej sploh nisem vedel kaksen modem je noter. S SiSoft Sandro sem nekak skužil da je noter HSP56 MicroModem...ok, preko drugega PC nekak potegnem "driver" HSP56WDM DEVICE in na podlagi tega, mi je win ME končno prepoznal modem in namestil HSP56 MicroModem. KO sem že mislil, da bo zadeva delovala(diagnostika steče normalno skozi) in sem se skušal povezat...mi zadeva zmrzne za kakšno minuto, dokler ne začne ponovno klicati...seveda povezava ne uspe...
Če modem pregledam s SiSoft Sandro ali Norton Utilities 2000 zadeva zmrzne dokonca!
Kako naj posodobim gonilnik, ko je že sedaj najnovejši?Kako naj sploh ugotovim kaksšen modem je dejansko noter?
Laptop je HPC NOTE
Če modem pregledam s SiSoft Sandro ali Norton Utilities 2000 zadeva zmrzne dokonca!
Kako naj posodobim gonilnik, ko je že sedaj najnovejši?Kako naj sploh ugotovim kaksšen modem je dejansko noter?
Laptop je HPC NOTE
I was here...
- spremenil: Lucas ()
andrej ::
hm, ce je prenosnik nov, potem bi mogo ze vse met instalirano. ce ne pa mora obstajat knjigica kjer prise kaj je not. potem pri podjetju, kjer je bil kupljen samo povprasas, ali pa kar sam na netu poisces gonilnike.
Lime ::
Ena od nastavitev, ki je tudi zelo pomembna je država v modem properties.
Nastavi na Germany ali Netherland.
Ponavadi se zaradi teh nastavitev modem noče povezati, še nisem slišal, da bi zaradi tega zmrzoval. Ampak lahko vseeno poskusiš.
Nastavi na Germany ali Netherland.
Ponavadi se zaradi teh nastavitev modem noče povezati, še nisem slišal, da bi zaradi tega zmrzoval. Ampak lahko vseeno poskusiš.
miranpozar ::
Zmrzovanje je posledica:
1. pokvarjenega (skurjenega) modema (5% možnosti)
2. napačnih gonilnikov (95% možnosti)
Rešitev v prvem primeru je servis, v drugem primeru pa, da si na zadnji strani laptopa prebereš TOČEN model le-tega in si nato iz interneta dolpotegneš NAJNOVEJŠE gonilnike.
V skrajnem primeru pokliči majstre na HPC naj ti svetujejo.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
1. pokvarjenega (skurjenega) modema (5% možnosti)
2. napačnih gonilnikov (95% možnosti)
Rešitev v prvem primeru je servis, v drugem primeru pa, da si na zadnji strani laptopa prebereš TOČEN model le-tega in si nato iz interneta dolpotegneš NAJNOVEJŠE gonilnike.
V skrajnem primeru pokliči majstre na HPC naj ti svetujejo.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako stestirati rabljen NOTEBOOK ob nakupu?Oddelek: Strojna oprema | 1298 (1128) | Calligula |
» | DMA problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 1097 (971) | Tugo |
» | Menjava Socket-A plateOddelek: Strojna oprema | 946 (841) | zed 5.0 |
» | problem z navijanjemOddelek: Navijanje | 1028 (833) | asd_guy |
» | rabm driver za modem PCTEL HSP56 MROddelek: Pomoč in nasveti | 772 (719) | bmandelj |