Forum » Programiranje » DB file copy - paste
DB file copy - paste
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
civava23 ::
Podatke imam v 2 BD datotekah - Paradox tabelah, kamor mi program zapisuje vnešene podatke.
Nameraval sem prenesti nekaj sto vrstic podatkov iz prve DB datoteke v drugo DB v načinu copy - paste, kot to podpira npr. Excel .z XBaseWiew editorjem in Database Desktop vendar ne najdem načina kako bi to naredil.
Označiti in kopirati je sicer mogoče več vrstic, ampak prilepi mi pa samo prvo, ker je na koncu samo 1 prazen nov zapis, več pa jih ni mogoče narediti.
Kako torej (in s katerim orodjem ) spajati in kopirati vrstice iz DB datotek.
Nameraval sem prenesti nekaj sto vrstic podatkov iz prve DB datoteke v drugo DB v načinu copy - paste, kot to podpira npr. Excel .z XBaseWiew editorjem in Database Desktop vendar ne najdem načina kako bi to naredil.
Označiti in kopirati je sicer mogoče več vrstic, ampak prilepi mi pa samo prvo, ker je na koncu samo 1 prazen nov zapis, več pa jih ni mogoče narediti.
Kako torej (in s katerim orodjem ) spajati in kopirati vrstice iz DB datotek.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Powershell primerjaj in kopirajOddelek: Programiranje | 1107 (744) | Blisk |
» | Excel kopiranje vsebine iz zaklenjene celice brez odklepaOddelek: Pomoč in nasveti | 1744 (1482) | mirator |
» | Excel - analiza stroškovOddelek: Pomoč in nasveti | 1547 (1117) | midiboss |
» | Kako iz spletne strani zajeti bazoOddelek: Pomoč in nasveti | 763 (554) | fulgur |
» | Kje 'je' pokaži namizje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2431 (920) | ahimah |