Forum » Kaj kupiti » Nakup hišnega kina, kaj svetujete?!
Nakup hišnega kina, kaj svetujete?!
trdoreh ::
Nisem nevem kako velik poznavalec, tako, da bi nujno rabil pomoč.
Iščem kvaliteten sistem do 50k. Za sobo 4x4.
nekaj sm že ugledal npr. Pioneer DCS-232 DIVX
Samsung HTUP30 S tem, da ima ta samsung usb vhod. Zdej me pa zanima, kaj to pomeni a to, da lahko direkt priklopim mojga ipoda gor in bo ta predvajal muziko preko zvočnikov hišnega kina???
Kako pa je s kabli zvočnikov mislim kakšna je dolžina, je možna menjava, če so le tej prekratki?
V ta namen sem zagledal se to varjanto ( brezžična zadnja zvočnika): Lg LHW250SC Domači Kino , se splaca kaj takega?
So tej proizvajalci vredu? Je moj izbor vredu? Mi svetujete kaj drugega?
Hvala za pomoč...
lp
Iščem kvaliteten sistem do 50k. Za sobo 4x4.
nekaj sm že ugledal npr. Pioneer DCS-232 DIVX
Samsung HTUP30 S tem, da ima ta samsung usb vhod. Zdej me pa zanima, kaj to pomeni a to, da lahko direkt priklopim mojga ipoda gor in bo ta predvajal muziko preko zvočnikov hišnega kina???
Kako pa je s kabli zvočnikov mislim kakšna je dolžina, je možna menjava, če so le tej prekratki?
V ta namen sem zagledal se to varjanto ( brezžična zadnja zvočnika): Lg LHW250SC Domači Kino , se splaca kaj takega?
So tej proizvajalci vredu? Je moj izbor vredu? Mi svetujete kaj drugega?
Hvala za pomoč...
lp
Jan987 ::
Sm mel tak kono, pa sm zamenjov z xoro hsd 415 (zdej je namesto njega mislm da 2100 na katerga lahko priklopiš tudi disk) in pa ene xorotove zvočnike za 25k v merkurju. Zvočnik je ža na prvi poglej zelo drugačen, ko pa ga slišiš pa je kot noč in dan.
;-) ::
"Kako pa je s kabli zvočnikov mislim kakšna je dolžina, je možna menjava, če so le tej prekratki?"
Če je soba 4x4 ti kabli nebojo prekratki-ziher ne. Edino če boš kilometre o 4x4 dobi nabijal.
Zanima me pa na kaj so ti brezžični zvočniki??? baterije al kaj? kr pomoje sami od sebe nea špilajo....
Če je soba 4x4 ti kabli nebojo prekratki-ziher ne. Edino če boš kilometre o 4x4 dobi nabijal.
Zanima me pa na kaj so ti brezžični zvočniki??? baterije al kaj? kr pomoje sami od sebe nea špilajo....
jani123 o katerem modelu ti govoris?
Zdej sm še tega zagledal SONY hišni kino DAV-DZ100
Zdej pa res več nevem kaj naj izberem! Naj mi kdo
svetuje, please!
lp
Zanima me pa na kaj so ti brezžični zvočniki??? baterije al kaj? kr pomoje sami od sebe nea špilajo....Wireless sistem !
Zdej sm še tega zagledal SONY hišni kino DAV-DZ100
Zdej pa res več nevem kaj naj izberem! Naj mi kdo
svetuje, please!
lp
;-) ::
Wireless = brezžičen
torej da so brez žice vem!!! ampak sami od sebe nevem če špilajo, pomoje rabjo kako elektriko od nekod a ne???
torej da so brez žice vem!!! ampak sami od sebe nevem če špilajo, pomoje rabjo kako elektriko od nekod a ne???
Vse sm že prebral, pa se vedno ne pridem do konkretnega zaključka!
Mi lahko kdo bolj temeljito svetuje glede nakupa?
lp
Mi lahko kdo bolj temeljito svetuje glede nakupa?
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšno TV naj kupim ??? nasvet prosimOddelek: Zvok in slika | 4628 (2328) | murchixl |
» | Katerega od 4ih prenosnikov kupit???Oddelek: Kaj kupiti | 2413 (1942) | klinker |
» | 15.4 vs 15Oddelek: Kaj kupiti | 1884 (1519) | nurmaln |
» | Ozvočenje v avtu - subwoofer da ali ne?Oddelek: Zvok in slika | 4802 (4385) | AndrewSmith |
» | Kateri laserski tiskalnik kupiti za cca 25.000 sit?Oddelek: Kaj kupiti | 2463 (2331) | AngelOfDeath |