Forum » Programska oprema » registri
registri
ivanl ::
Zdravo vsem!
Jaz imam pa eno vprašanje in upam, da sem zadel pravo temo!
A mogoče kdo ve ali obstaja in kje najti kakšen programček, ki bi mi preverjal katere registre preverja ob zagonu in v delovanju. Mogoče bi bilo fajn, če bi lahko s tem programčkom preverjal oz.videl še katere file odpira oz. rabi pri zagonu programa oz. pri delovanju v run time-u
Hvala za pomoč, Ivan
Jaz imam pa eno vprašanje in upam, da sem zadel pravo temo!
A mogoče kdo ve ali obstaja in kje najti kakšen programček, ki bi mi preverjal katere registre preverja ob zagonu in v delovanju. Mogoče bi bilo fajn, če bi lahko s tem programčkom preverjal oz.videl še katere file odpira oz. rabi pri zagonu programa oz. pri delovanju v run time-u
Hvala za pomoč, Ivan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ Windows XP ] Samodejni zagon programovOddelek: Operacijski sistemi | 2939 (2718) | ZLOky |
» | Pi zagonu rač. imam že 600MB zasedenega rama kaj storiti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1213 (1045) | Mr.B |
» | Rootkit na Sony DRM zgoščenkah (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 13490 (10658) | OwcA |
» | Kako zbrisat mapo (če hočem brisat, napiše da ni mogoče brisat, dostop zavrnjen)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1273 (1153) | franci |
» | win xp - kateri programi se zaženejo ob zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 2155 (2082) | fahrenGONE |