Forum » Operacijski sistemi » OS X na PC?
OS X na PC?
weed ::
na svoj stari računalnik sem naložil MAC OS X 10.4.4 in imam težavo...
verzija je spatchana in gre namestiti na PC, pa vendar imam težave z zagonom sistema
potreboval bi primeren nalagalnik, ki lahko zaganjal sistem (drugače moram vedno vstaviti DVD, da se sistem boota)
poskusil sem že s GRUB2 pa ne se noče zagnati
strojna oprema:
DFI matična Midi, chipset 945
P4 3.0/775/SSE3
grafika intergrirana 128MB/analog
zvok in lan realtek
sata 2.0 WD250GB
DVD-RW
vse deluje super, razen zvoka ne slišim
ko pa sem poskušal namestiti na novega računalnika, mi ni prepoznalo sata (AMD 3800+)
rad bi dobil zagonsko kodo ali nalagalnik, ki bi zagnal MAC OS X in gonilnik za zvok (če sploh obstaja?)
verzija je spatchana in gre namestiti na PC, pa vendar imam težave z zagonom sistema
potreboval bi primeren nalagalnik, ki lahko zaganjal sistem (drugače moram vedno vstaviti DVD, da se sistem boota)
poskusil sem že s GRUB2 pa ne se noče zagnati
strojna oprema:
DFI matična Midi, chipset 945
P4 3.0/775/SSE3
grafika intergrirana 128MB/analog
zvok in lan realtek
sata 2.0 WD250GB
DVD-RW
vse deluje super, razen zvoka ne slišim
ko pa sem poskušal namestiti na novega računalnika, mi ni prepoznalo sata (AMD 3800+)
rad bi dobil zagonsko kodo ali nalagalnik, ki bi zagnal MAC OS X in gonilnik za zvok (če sploh obstaja?)
- spremenilo: weed ()
Dzonson ::
particija na katero si namestil OS X ni aktivna in se zato ne "boota".
pomagas si lahko z FDISK iz Gentoo ali pa Acronis Disk Suite. pozabi pa na Partition Magic in Paragon PM
pomagas si lahko z FDISK iz Gentoo ali pa Acronis Disk Suite. pozabi pa na Partition Magic in Paragon PM
Dzonson ::
ce ti zvocne kartice ni prepoznalo ob namestitvi potem imas moznosti vec ali manj enako 0
sicer pa si TO poglej
sicer pa si TO poglej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hackintosh (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14951 (5853) | kiFni |
» | HackintoshOddelek: Operacijski sistemi | 2481 (1317) | Ciman |
» | dualboot Win 7 + MacOS Leopard XOddelek: Operacijski sistemi | 785 (616) | Zero0ne |
» | Kako narediti particije?Oddelek: Programska oprema | 5820 (5091) | linuxdady |
» | os x na pc (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6319 (4841) | bluefish |