Forum » Izdelava spletišč » [Problem] Podaljšanje domene na email.si
[Problem] Podaljšanje domene na email.si
Gwanaroth ::
Dne 6.6.2006 mi je potekla .si domena, katero sem lani iz Arnesa prenesel na email.si.
8.6.2006 sem prek vmesnika domene.email.si svojo domeno podaljšal.. dobil sem sporočilo, da bo kao podaljšana v roku 24 ur.. a še vedno nič! Poslal sem jim že 4 maile, na nobenega mi niso odgovorili. Klical sem tudi na email.si na Dunajsko v Lj, a odzivnik reče, da nudijo pomoč izključno prek spleta..
Torej kaj mi zdaj svetujete ? Naj čakam v nedogled?
In še nekaj, kako gre postopek, če prenesem domeno k drugemu registrarju? V primeru, da so [slučajno!] na email.si dali že postopek za podaljšanje, ali je sploh možen prenos domene na drugega registrarja?
Hvala.
8.6.2006 sem prek vmesnika domene.email.si svojo domeno podaljšal.. dobil sem sporočilo, da bo kao podaljšana v roku 24 ur.. a še vedno nič! Poslal sem jim že 4 maile, na nobenega mi niso odgovorili. Klical sem tudi na email.si na Dunajsko v Lj, a odzivnik reče, da nudijo pomoč izključno prek spleta..
Torej kaj mi zdaj svetujete ? Naj čakam v nedogled?
In še nekaj, kako gre postopek, če prenesem domeno k drugemu registrarju? V primeru, da so [slučajno!] na email.si dali že postopek za podaljšanje, ali je sploh možen prenos domene na drugega registrarja?
Hvala.
Lights often keep secret hypnosis..
bosstjann ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | email.siOddelek: Loža | 7597 (4548) | Ales |
» | Email.si spet crknil!Oddelek: Omrežja in internet | 4708 (2771) | Matheeew |
» | Vprašanje o Email.siOddelek: Omrežja in internet | 2753 (2753) | OmaDesala |
» | maila na dobim v nabiralnik na email.siOddelek: Omrežja in internet | 1391 (1267) | Narcos Satanicos |
» | E-mail-kater imate?Oddelek: Loža | 1936 (1686) | ahac |