Forum » Pomoč in nasveti » Ne vidim USB ključa
Ne vidim USB ključa
Raptor ::
V Windowsih (2000) se običajno v My Computer pod določeno črko vidi tudi USB ključ, če ga vstavimo v USB port. Pri meni se to ne zgodi, pa tudi ni nobenega znaka, da je sistem vstavitev sploh zaznal (ikonca v tray baru). Pogledal sem tudi v Device Manager, pod 'Universal serial bus controllers' pa je sledeče:
Intel® 82801DB/DBM USB Universal Host Controller - 24C2
Intel® 82801DB/DBM USB Universal Host Controller - 24C4
Intel® 82801DB/DBM USB Universal Host Controller - 24C7
USB Root Hub
USB Root Hub
USB Root Hub
Bi tu moralo biti še kaj? (manjkajo driverji?, kje jih dobim?), ali je problem kje drugje? - Hvala za vašo pomoč.
Intel® 82801DB/DBM USB Universal Host Controller - 24C2
Intel® 82801DB/DBM USB Universal Host Controller - 24C4
Intel® 82801DB/DBM USB Universal Host Controller - 24C7
USB Root Hub
USB Root Hub
USB Root Hub
Bi tu moralo biti še kaj? (manjkajo driverji?, kje jih dobim?), ali je problem kje drugje? - Hvala za vašo pomoč.
5er--> ::
Če priklaplajš spredaj (na ohišju) -> mogoče niso vhodi priklopljeni na matično. Probaj ključ priključit direkt na matično.
Raptor ::
Se vedno imam problem z USB. Vendar, zanimivo, ko sem pognal racunalnik s CD-ja s PC-Linux-om pa je bilo vse OK? . Torej ni problem v tem, da USB port ne bi bil priklopljen na maticno. Ker se vcasih zgodi, da sem prevec temeljit pri ciscenju softwearske nesnage, je mozno, da je bilo pobrisano kaj kar ne bi smelo biti. Ali kdo ve, kaj vse mora biti namesceno in nastavljeno, da mi bo USB koncno pricel delovati?
Hvala za vase odgovore.
Hvala za vase odgovore.
marsovcek ::
S spletne strani proizvajalca tvoje matične plošče si dobi najnovejše gonilnike. Ti bodo vsebovali tudi gonilnike za USB.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB.ji ne delajo. nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1483 (1240) | celebro |
» | Povprečen slovenski računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5096 (3768) | Zheegec |
» | USB 1.1 ali 2.0 ?Oddelek: Strojna oprema | 1132 (908) | playboy |
» | Igre zamrznejo računalnik, zvok gre na mini loop ali na ton, slika freezne !Oddelek: Pomoč in nasveti | 1447 (1411) | delfinus |
» | CRC failed pri vseh rar/zip fajlih!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1582 (1315) | PapaDOc |