Forum » Pomoč in nasveti » MSN space
MSN space
Landowner ::
Upam, da kdo uporablja MSN sapce, da mi bo znal pomagati.
Imam namreč barvo rozaste barve, želim pa imeti modro ozadnje na MSN space - tega nikakor ne morem spremeniti. Kje bi se to dalo spremeniti? V settings ni nič, je potrebno na kak drug link?
Hvala za pomoč.
Simon #7
Imam namreč barvo rozaste barve, želim pa imeti modro ozadnje na MSN space - tega nikakor ne morem spremeniti. Kje bi se to dalo spremeniti? V settings ni nič, je potrebno na kak drug link?
Hvala za pomoč.
Simon #7
God is good
rontajzel ::
greš pod customize--> themes--> pa tam neki zbereš
~rontajzel~
AMD A64 3800+ X2; ASUS A8N-E ULTRA; ATI RX1600pro;LC600W; DDR 3GB; SATAII 820GB
AMD A64 3800+ X2; ASUS A8N-E ULTRA; ATI RX1600pro;LC600W; DDR 3GB; SATAII 820GB
Slim08 ::
alo!
ko je ze odrpta tale tema:
Nastimal sm si Windows Media Player PowerToy.use je blo cool dokler sm dojel da ko pride kasn frend pogledat moj space se ne zacne predvajati muska. cudno se mi je zdelo, ker sm na zacetku nastimal da se avto. zarola muska(Auto Start). sam zgleda da tale zadeva ne deluje kakor bi mogla
PROSIM za POMOC!!!!!
lp
ko je ze odrpta tale tema:
Nastimal sm si Windows Media Player PowerToy.use je blo cool dokler sm dojel da ko pride kasn frend pogledat moj space se ne zacne predvajati muska. cudno se mi je zdelo, ker sm na zacetku nastimal da se avto. zarola muska(Auto Start). sam zgleda da tale zadeva ne deluje kakor bi mogla
PROSIM za POMOC!!!!!
lp
St@jler ::
Meni je pa v Windows L. messengerju zamenjal gumbek za 'Go to my space' z 'Go to windows Live Today'. Pa še na karticah od folka ni več podatkov o/iz space-a.?
Ma še kdo tako izkušnjo?
Ma še kdo tako izkušnjo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St@jler ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7- inštalacijaOddelek: Operacijski sistemi | 1842 (1492) | smeskec |
» | Msn Messenger LIVEOddelek: Programska oprema | 3160 (2570) | qarte |
» | Vprašanja okoli MSN (space,payware MSN)Oddelek: Programska oprema | 2072 (1599) | darkolord |
» | msn messengerOddelek: Programska oprema | 2952 (1855) | teedy |
» | Battlefield VietnamOddelek: Igre | 2596 (1473) | Deathlike M Tito |