Forum » Programska oprema » disk image
disk image
LordTado ::
bok a ve mogoče kdo za kak program s katerim si lahk nardiš boot cd za recovery sistema,takot so recimo actronis truaimage alli pa norton ghst.
rabim namreč program ki bo podpiral sata2 trde diske ker s tema dvema programoma mi ne prepozna diska če botam z boot cdjem.
lp
rabim namreč program ki bo podpiral sata2 trde diske ker s tema dvema programoma mi ne prepozna diska če botam z boot cdjem.
lp
PcPostar ::
Ja, jaz uporbljam ravno tale nortno ghost, ampak imam zraven en komentar:
C: mi na disku zavzame 6-7 GB. Ko pa naredim image diska, je pa velikost tega 9-10 GB, odvisno od stopnje kompresije.
Kje je tuki fora? Dejte, je se kaksen tak super tool, untility za te fore, pa da mi image ne bi uzel tolk prostora?
C: mi na disku zavzame 6-7 GB. Ko pa naredim image diska, je pa velikost tega 9-10 GB, odvisno od stopnje kompresije.
Kje je tuki fora? Dejte, je se kaksen tak super tool, untility za te fore, pa da mi image ne bi uzel tolk prostora?
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z zagonom računalnika po kloniranju diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 5631 (4637) | gruntfürmich |
» | Diagnostično orodje za WDOddelek: Programska oprema | 4447 (4307) | clovk |
» | kloniranje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 4699 (3829) | solatko |
» | SW za popolno kopijo diskaOddelek: Programska oprema | 2140 (1716) | opeter |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2378 (1749) | BlackHole |