Forum » Omrežja in internet » Router netgear wgr614- težava
Router netgear wgr614- težava
VidoBiser ::
Pozdravljeni!
Nabavil sem zgoraj omenjenji router (wireless), vse normalno inštaliram in router dela kot bi moral!
Čez nekaj časa pa nenormalno padeta tako upload kot download (U: 180.39Kb/s, D:36.13kb/s) in če ne resetiram routerja se ne dvigneta več v normalne meje(U:498.39Kb/s D:3.18Mb/s)!
Sem pa že sprobal dva routerja!
Mam pa še navadni router (Canyon), preko njega pa dela normalno brez težav!
Kaj bi lahko bila težava?
Hvala
LP
Nabavil sem zgoraj omenjenji router (wireless), vse normalno inštaliram in router dela kot bi moral!
Čez nekaj časa pa nenormalno padeta tako upload kot download (U: 180.39Kb/s, D:36.13kb/s) in če ne resetiram routerja se ne dvigneta več v normalne meje(U:498.39Kb/s D:3.18Mb/s)!
Sem pa že sprobal dva routerja!
Mam pa še navadni router (Canyon), preko njega pa dela normalno brez težav!
Kaj bi lahko bila težava?
Hvala
LP
modelno1 ::
Bod vesel, da ti tko dela. Men, samo če torrent odprem mi začne prekinjat povezavo. Sva se zgleda zajebala ...
s56vpe ::
Men dela pa presenetljivo dobr. Brez problemov.
Noja.Razen IP reservation ne dela, pa se jim očitn še ni zdel pametno poravit
Noja.Razen IP reservation ne dela, pa se jim očitn še ni zdel pametno poravit
Spajky ::
vprašaj fante na forumu Wlan-sat; bojo ziher znali kaj pomagat ..
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Spajky ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero wi-fi anteno za boljši siginalOddelek: Omrežja in internet | 2988 (2642) | Spajky |
» | Problem z routerjemOddelek: Omrežja in internet | 1395 (1062) | whiteghosted |
» | wirless preko routerja iz ene hiše v drugoOddelek: Omrežja in internet | 3038 (531) | Spajky |
» | TRIERA testiranjeOddelek: Omrežja in internet | 1238 (1097) | Baja |
» | router (linksys): BEFSX41 ali WRT54GOddelek: Omrežja in internet | 2146 (1644) | pujsek_ |