Forum » Omrežja in internet » arnes ali volja?
arnes ali volja?
Sergio ::
arnes ma doooosti boljše predispozicije.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Sulc' ::
serdžo, še neki. sem iz šmartna pri litiji. a mogoče kej veš, a bo tle kdaj kabel(kabelska tv) spelan? pa hvala za prejšn odgovor.
abcde7 ::
pr men pa volja res booooolllll vleče, men vleče tud do 9kb/s na navadnmu modedmu, na arnes mi pa do 5kb/s!
Sam je nekj draži volja, pa mam raj arnes!
Sam je nekj draži volja, pa mam raj arnes!
msmiha ::
Robo kaki modem pa maš pol? Največji teoretični prenos z navadnim modemom je 7 KB(kilobajtov)/s. Volja ni dražja od ARNESa cena je enaka je pares, da gre ARNES vsaj meni bolj hitro.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
R0K ::
ja robo ne more ti vlečit dol z 9kb/s .... pol ti vrjetno tist števec prenosov "laže" oz. narobe kaže....downlodaj z getrightom kjer maš 100% točno izpisano hitrost prenosa....
Matek ::
gRom, jz ma USR 56k, conecta ponavadi okrog 36.000, vleče pa 2-3.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Marjan ::
Za info - kako meni vleče:
- arnes : 46.6
- kiss : 33.6
- volja : 33.6
modem mam pa USR 56.6!
tko da je vse skup en jajc
- arnes : 46.6
- kiss : 33.6
- volja : 33.6
modem mam pa USR 56.6!
tko da je vse skup en jajc
R0K ::
jst morem pa rečt da mam super prenose....vedno 5-6kb/s (no to je zame super...ceprav se mi zle kablovci pa ADSLovci smejijo)....in sm cis happy....
[BISI] ::
Vsega je kriv seveda Telekom!
Dokler nisem presel na kabel, sem mi je povezala Motorola na Arnes z 28.800. Stanujem v centru Maribora. Pred prihodom Telekoma v ulico pa se mi je povezal z 52.000!
Mimogrede: Prodajam exsterni (zunanji) modem US Robotics 56k. Morebitni kupci se lahko javite na moj mail
Lp, Ziga
Dokler nisem presel na kabel, sem mi je povezala Motorola na Arnes z 28.800. Stanujem v centru Maribora. Pred prihodom Telekoma v ulico pa se mi je povezal z 52.000!
Mimogrede: Prodajam exsterni (zunanji) modem US Robotics 56k. Morebitni kupci se lahko javite na moj mail
Lp, Ziga
Viper Neo ::
Men pa se poveže z 50.6 Kb/ps
dol vleče v povprečju z 5 kb/s včas pride tut do 6kb/s
mam pa voljo k je po moje bol k Arnes pa modem USR56
Res pa je da mamo novo centralo (ne vem če to kej pomaga)
dol vleče v povprečju z 5 kb/s včas pride tut do 6kb/s
mam pa voljo k je po moje bol k Arnes pa modem USR56
Res pa je da mamo novo centralo (ne vem če to kej pomaga)
How is your faith these day's ?
|GrEgOr| ::
senvič: pri meni je blo podobno.... mislim, daje telekom na centrale nemestil neke filtre, ki onemogočajo hitrejše povezave po analognil linijah... vse za ISDN...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj je povezava 50.666, in ne 56.000?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1946 (1383) | CWIZO |
» | modem connection speedOddelek: Pomoč in nasveti | 1480 (1272) | Koci |
» | modemOddelek: Pomoč in nasveti | 1526 (1378) | DeLuX |
» | Počasen dial-up internet!Oddelek: Omrežja in internet | 1397 (1220) | hanuman |
» | Neverjetno ali ne vem kajOddelek: Omrežja in internet | 1067 (851) | Spajky |