Forum » Omrežja in internet » open source VPN (SSH) za Winse
open source VPN (SSH) za Winse
junior ::
Zdravo!
Zanima me, kaj priporočate kot opensource rešitev za oddaljeni dostop do svojega PCja od koderkoli? Recimo RDP konekcije po varni povezavi. Najbrž potem rabim tudi DDNS, če nimam statičnega IPja. Zaenkrat sem našel OpenSSH...
Iščem varno, zanesljivo (za domačo, ne poslovno uporabo) odprtokodno (ali sicer brezplačno) rešitev, ki mi ne bo sesula PCja in ne bo zelo zahtevna za inštalacijo/vzdrževanje.
Hvala vnaprej!
Zanima me, kaj priporočate kot opensource rešitev za oddaljeni dostop do svojega PCja od koderkoli? Recimo RDP konekcije po varni povezavi. Najbrž potem rabim tudi DDNS, če nimam statičnega IPja. Zaenkrat sem našel OpenSSH...
Iščem varno, zanesljivo (za domačo, ne poslovno uporabo) odprtokodno (ali sicer brezplačno) rešitev, ki mi ne bo sesula PCja in ne bo zelo zahtevna za inštalacijo/vzdrževanje.
Hvala vnaprej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri router za VPN ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 7045 (5729) | SeMiNeSanja |
» | Povezava dveh lokalnih omrežijOddelek: Omrežja in internet | 1968 (1448) | Aleks Nafi |
» | Ponudniki VPN za Android množično vohunijo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 19897 (16866) | roli |
» | Kateri VPN za Android---domov?Oddelek: Omrežja in internet | 1730 (1267) | videc |
» | Težave z OpenVPN povezavo (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9850 (6746) | čuhalev |