Forum » Pomoč in nasveti » pomoč pri brisanju??
pomoč pri brisanju??
matrix2 ::
pojavila se je sledeča težava?!?
Hotel sem zbrisati določeno mapo in mi napiše;
Poskrbite za to, da bosta pot in ime datoteke pravilna! Navedeno tatoteko ni mogoče najti.
Skratka gre za TEMP od donkey, lahko sem pobrisal vse mape v njej, dve pa sta ostali v njej in težita z tem sporočilom
Hotel sem zbrisati določeno mapo in mi napiše;
Poskrbite za to, da bosta pot in ime datoteke pravilna! Navedeno tatoteko ni mogoče najti.
Skratka gre za TEMP od donkey, lahko sem pobrisal vse mape v njej, dve pa sta ostali v njej in težita z tem sporočilom
Še nekaj!
Zakaj mi pri donkey, ko je že nek fil na 90% kar na enkrat preneha lowdat in se pri zagonu sploh več ne pojavi med transfer, kljub temu da ga je v temp od donkey možno še vedno najti??
Zakaj mi pri donkey, ko je že nek fil na 90% kar na enkrat preneha lowdat in se pri zagonu sploh več ne pojavi med transfer, kljub temu da ga je v temp od donkey možno še vedno najti??
nekako se nisem poglabljal v ta problem, vendar mi še ni uspelo zbristati, teh TEMP map. V čem bi lahko bil problem??
EagerWolf ::
Podoben program je prav tako delet on reboot oziroma nekaj podobnega ..
V Google napiši Delete on reboot... ni kaj da ne boš našel sebi primernega programa!
LP
V Google napiši Delete on reboot... ni kaj da ne boš našel sebi primernega programa!
LP
I never eat a pig couse a pig is a cup!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Preimenovanje mapeOddelek: Programska oprema | 919 (784) | ender |
» | ne morem izbrisati datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 8675 (7789) | Yossarian |
» | Win XP, ne morem pobrisati mapeOddelek: Operacijski sistemi | 679 (571) | l0g1t3ch |
» | USB ključ ... ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2132 (1836) | bojchi74 |
» | Kako zbrisat mapo (če hočem brisat, napiše da ni mogoče brisat, dostop zavrnjen)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1246 (1126) | franci |