Forum » Loža » Piknik prostor v bliznji okolici ljublane
Piknik prostor v bliznji okolici ljublane
hamax ::
mogoce kdo pozna ksn fajn piknik plac v blizini ljubljane?
to bo razredni piknik, zato more bit predvsen pocen.
recimo tko da ma ene 3 klopce pa prostor, kjer lahko pecs.
hvala za odgovore
to bo razredni piknik, zato more bit predvsen pocen.
recimo tko da ma ene 3 klopce pa prostor, kjer lahko pecs.
hvala za odgovore
Freezy ::
Hmmmm... ob Nemški cesti maš en plac, mi rečemo kar Pr brunarci. Maš pa vse od tenis igrišča do nudl plaže.
murphyboy11 ::
Ja no pri brunarici med nemško in savo maš ogromno placa klopce mize ..... za piknik moraš pa zgodaj priti ker je drugače vse zasedeno...
hamax ::
ok tnx za to :D
bom su pogledat kako zgleda, pa se bomo zagrebl :)
no pa med tednom mamo pomoje kej vec sans.
bom su pogledat kako zgleda, pa se bomo zagrebl :)
no pa med tednom mamo pomoje kej vec sans.
dolenska ::
mi smo mel tm piknik in je kr fajn. tenis lahko spilas..pa pečeš...
sicer je pa naprej od tm se ena brunarca k je pa bolj mir.
sicer je pa naprej od tm se ena brunarca k je pa bolj mir.
SkIDiver ::
Da malce obudim temo. Iščem piknik prostor v okolici Ljubljane za zaključeno družbo, ki šteje med 25 in 40 ljudi.
Išče se prostor, ki ima pokrit prostor kjer se lahko izvede piknik v primeru dežja, elektriko s hladilnikom, vodo, sanitarijami in parkirnim prostorom.
PS: Lahko gre tudi za gasilski dom, lovski dom, ribiški dom, ... itd. Starostno območje udeležencev piknika je od par let do 45.
Išče se prostor, ki ima pokrit prostor kjer se lahko izvede piknik v primeru dežja, elektriko s hladilnikom, vodo, sanitarijami in parkirnim prostorom.
PS: Lahko gre tudi za gasilski dom, lovski dom, ribiški dom, ... itd. Starostno območje udeležencev piknika je od par let do 45.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SkIDiver ()
bajsibajsi ::
http://www.piknias.si/
Strehe drugace nimajo ravno velike. Tako da v primeru dezja ni zelo primerno za vecje stevilo ljudi. Ostalo od nastetega imajo pa urejeno. Za pijaco, hrano in musko komot poskrbis sam.
Strehe drugace nimajo ravno velike. Tako da v primeru dezja ni zelo primerno za vecje stevilo ljudi. Ostalo od nastetega imajo pa urejeno. Za pijaco, hrano in musko komot poskrbis sam.
Mislim, da nimajo več prostega termina, ki jih imam na voljo. Ravno tako ne v Dragomlju ne, kjer je zaprt toplar z umetnim ribnikom.
harvey ::
Recimo malo vzhodnega dela Ljubljane Turistična kmetija Lazar, Gostilna pri Peclju,
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
MIHAc27 hvala za idejo, vendar Iški vintgar ne pride v poštev zaradi samega prostora. Spletno stran pa sem tudi že presurfal celo in preklical kar je blo interesantnega.
k4harvey najlepša hvala za informacije. Bom poklical.
k4harvey najlepša hvala za informacije. Bom poklical.
IvoJan ::
mi smo enkrat imeli piknik malo naprej od Dolgega mosta v eni lovski koči blizu zavetišča Gmajnice. Se splača pozanimat ker imaš veliko prostora, privat parking, v koči je dosti prostora, in tudi vzunaj pod streho.
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
tKBurek imaš mogoče kakšen kontakt? Sliši se idealno.
EDIT: Našel! Hvala ti za tole!
EDIT: Našel! Hvala ti za tole!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SkIDiver ()
KruceFix ::
Zdravo!
Da še jaz malo osvežim temo ...
Mogoče kdo pozna v Ljubljani oz. smer Domžale - Kamnik, kakšno brunarico, topler (karkoli) za rezervacijo (+ nočitev). Namreč rabimo za "razredni" piknik. Lahko je zraven kakšno igrišče ni pa nujno. Bolj nam je važno, da je prostor odmaknjen + da je cenovno ugoden ..
Na spletnih straneh sem pregledal vse, imajo pa vse nekakšne animacije, nam pa se gre da dobimo samo prostor (žar, wc-ji, prostor za spanje,..)saj bomo že sami poskrbeli da nam nič nebo manjkalo!
Hvala za vse informacije!
Da še jaz malo osvežim temo ...
Mogoče kdo pozna v Ljubljani oz. smer Domžale - Kamnik, kakšno brunarico, topler (karkoli) za rezervacijo (+ nočitev). Namreč rabimo za "razredni" piknik. Lahko je zraven kakšno igrišče ni pa nujno. Bolj nam je važno, da je prostor odmaknjen + da je cenovno ugoden ..
Na spletnih straneh sem pregledal vse, imajo pa vse nekakšne animacije, nam pa se gre da dobimo samo prostor (žar, wc-ji, prostor za spanje,..)saj bomo že sami poskrbeli da nam nič nebo manjkalo!
Hvala za vse informacije!
"Bomo videli" so rekli slepi gluhim ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koča/hiša za žurko GORENJSKAOddelek: Loža | 3253 (2619) | rokp |
» | Prostor za piknikOddelek: Loža | 3612 (2440) | Bezukhoff |
» | Piknik plac blizu LJOddelek: Loža | 3930 (3739) | Highlag |