Forum » Pomoč in nasveti » Pekac...
Pekac...
sheep ::
YO! Jesr mam en problem kot vas je ze vecina imela...Pac mam CD-RW SONY 140E 8/4/32 in WIN2K. Mam WinOnCD 3.7 mi sploh nezazna pekaca ucasih kr neki v prazno pece oki dobr pustim ta bedn program instal. nerota 5.5.5.1 in tut nenajde pekaca pac pise Image Recorder sm mal bral clanke nazaj ampak si nism mogu nc pomagat ko sm prsov na properties in sm mal pocekeru cd enote in pise kr neki SONN/ 2*43* pa kr neki no dam uninstal pac zbrisem in dam refresh in se spet kr neki pojav ene 10 okn... in spet kr neki en Sonn*** kr neki in oznacm in zdej mi pise CD-ROM in sploh nemorm nc narest. Pekac am prblizn ze 1let in pov NIKOL NI DELAL PROBLEME! Aja WIN2K ni sveze gor ampak je biv prej gor XP in je delal itaq tezave pa sm dal samo uninstal in WIN2K gor in je ksn mesc delal uredu zdej pa to....?????????? dej ce ksn zna kj pojasnt nej pojasne ker men ni NCCCC VEC JASN!!!
bastadu ::
Nesi nekomu drugemu sprobat. Če tam ne dela, pol je rekorder, če pa dela, si pa winse na novo naloži... no to bi jaz naredil.
sheep ::
Yo ej sm probu na enmu drugmu z nerotom 5.5.5.1 pa mi je pekeu ene 5% pol je pa napisal buffer underun in je "sfuku" cd! kwa nej zdej nardim? Bom se probal 5.5.6.4 verzijo ce bo kj drugac sam nevrjamm usejn nej se se ksn ustul pa kj povej, ker mi ni nc jasn!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nero overburningOddelek: Pomoč in nasveti | 1098 (879) | Pisk |
» | Problemi s pečicoOddelek: Strojna oprema | 978 (811) | Tomi |
» | Problemi z CDRW Teac 516EB in nerotom v XP-jih!Oddelek: Pomoč in nasveti | 992 (868) | Paramedic |
» | nero - snemanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1807 (1510) | pmodic |
» | Nero + teacW516EBOddelek: Pomoč in nasveti | 971 (884) | PupaSuchen |