Forum » Programska oprema » EUROPLUS+ (sprachkurs deutsch)
EUROPLUS+ (sprachkurs deutsch)
_romejjo_ ::
pozdravljeni vsi!
mene zanima nekaj v zvezi z programom europlus+ sprachkurs deutsch. kako je možno prelisičiti program, da bi delal z prepečenim cdjem? cd gre prepečti, v program je možno priti, le ko pride do lekcij, se tam namesto teh pokaže sivo prazno polje? v čem je finta tega? ali je možno tak zaščiten program sploh kopirati? probal sem že marsikaj in nisem dosegel želenih rezultatov...vsaka pomoč pride prav! hvala vnaprej!
lp,matjaž
mene zanima nekaj v zvezi z programom europlus+ sprachkurs deutsch. kako je možno prelisičiti program, da bi delal z prepečenim cdjem? cd gre prepečti, v program je možno priti, le ko pride do lekcij, se tam namesto teh pokaže sivo prazno polje? v čem je finta tega? ali je možno tak zaščiten program sploh kopirati? probal sem že marsikaj in nisem dosegel želenih rezultatov...vsaka pomoč pride prav! hvala vnaprej!
lp,matjaž
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | SSD in HDD diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1647 (1305) | rogerg |
| » | Brezplačni računovodski programOddelek: Programska oprema | 13267 (8998) | Mare2 |
| » | Studiranje iz VI na magisterijOddelek: Šola | 10780 (10138) | Isotropic |
| » | Navidezni računalnikOddelek: Programska oprema | 2893 (2413) | Beezgetz |
| » | dvd v mkv - kateri program?Oddelek: Zvok in slika | 3444 (2461) | papasmrk |