Forum » Programska oprema » Access is denied!
Access is denied!
Makkaba ::
Pozdravljeni!
Uporabljam Windowse XP in kot že nekajkrat sem spet računalnik formatiral zaradi virusov. Mam sledeč problem, disk sem
imel razdeljen na 3 particije C:(sistem in različni programi), D:(Temp datoteke Emula), F:(slike, glasbo, office dokumente ...)
in zdaj ko sem formatiral samo particijo C: mi nov Windows ne dovoli vstop v F: mape, medtem ko mi v D: dovoli. V čem je
problem oz. kako ga naj rešim, ker bom drugače izgubil kar precej podatkov, ki jih žal nimam na CD? Uporabljam pa
(oz.sem do zdaj) McAfee VirusScan Professional, Windows Firewall in Pest Patrol 2005. Kaj menite o Nvidia Firawall? A mi lahko
prosim kako pomagate oz. svetujete???
Hvala in lep pozdrav
Makkaba
Uporabljam Windowse XP in kot že nekajkrat sem spet računalnik formatiral zaradi virusov. Mam sledeč problem, disk sem
imel razdeljen na 3 particije C:(sistem in različni programi), D:(Temp datoteke Emula), F:(slike, glasbo, office dokumente ...)
in zdaj ko sem formatiral samo particijo C: mi nov Windows ne dovoli vstop v F: mape, medtem ko mi v D: dovoli. V čem je
problem oz. kako ga naj rešim, ker bom drugače izgubil kar precej podatkov, ki jih žal nimam na CD? Uporabljam pa
(oz.sem do zdaj) McAfee VirusScan Professional, Windows Firewall in Pest Patrol 2005. Kaj menite o Nvidia Firawall? A mi lahko
prosim kako pomagate oz. svetujete???
Hvala in lep pozdrav
Makkaba
Prišel, videl, zmagal ...
Makkaba ::
Končno torej z Microsoftovo stranjo si nisem kaj dost pomagal, sem pa našel en super programček, ki se imenuje File Scavenger in mi je v bistvu vse podatke povrnil oz.bolje rečeno mi je spet omogočil dostop do njih. Evo tukaj si ga lahko snamete http://www.de.quetek.com/index.htm in hvala za vaš trud!
Prišel, videl, zmagal ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Omejevanje uporabniških pravicOddelek: Pomoč in nasveti | 816 (816) | McMallar |
» | Western Digital trdi disk => težava :SOddelek: Strojna oprema | 1193 (973) | dr_Dady |
» | RAM nadgradnja in sledeč problem...Oddelek: Strojna oprema | 898 (793) | OmegaBlue |
» | po pomoti formatiral diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1176 (1091) | MiranRxx |
» | Kako rešiti podatke???Oddelek: Programska oprema | 1509 (1426) | dr.J |