Forum » Elektrotehnika in elektronika » Dobavljivost hitrih(sub 100ns) IR diod pri nas
Dobavljivost hitrih(sub 100ns) IR diod pri nas
snow ::
Kje pri nas se da dobiti kakšne IR (emitting) diode, ki bi imele on-čase okoli 100ns ali manj?
Naprimer Vishay jih izdeluje, našel sem eno hitro na strani od farnella - se pravi lahko bi naročil prek IC, sam če jih majo kje v Lj bi jih raje kar tu vzel.
edit: naslov
Naprimer Vishay jih izdeluje, našel sem eno hitro na strani od farnella - se pravi lahko bi naročil prek IC, sam če jih majo kje v Lj bi jih raje kar tu vzel.
edit: naslov
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
- spremenilo: snow ()
snow ::
Sem ugotovil, da ma EBV elektronik zastopništvo pri nas za Vishay, pa me zanima če prodajajo na drobno.
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
BluPhenix ::
Za Vishay ima baje tudi Ic elektronika "zastopnistvo".
IC elektronika
EDIT: sem komaj zdaj videl, da si omenjal Ic ze zgoraj.
SIcer pa TU imas spisek kje lahko dobis v slo. EBV ima samo selected elements. Najboljse, da vzames telefon v roke pa poklices.
Lahko pa probas tudi narociti vzorce - v kolikor jih ne rabis veliko, pa potem o uspesnosti narocila porocas v tej temi
IC elektronika
EDIT: sem komaj zdaj videl, da si omenjal Ic ze zgoraj.
SIcer pa TU imas spisek kje lahko dobis v slo. EBV ima samo selected elements. Najboljse, da vzames telefon v roke pa poklices.
Lahko pa probas tudi narociti vzorce - v kolikor jih ne rabis veliko, pa potem o uspesnosti narocila porocas v tej temi
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BluPhenix ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kaj je na sliki (elektronika)Oddelek: Loža | 1816 (1052) | Spajky |
» | kaksno žico za vcore mod?Oddelek: Navijanje | 1889 (1318) | asus |
» | IROddelek: Znanost in tehnologija | 1135 (980) | snow |
» | DC DC pretvornik, pomanjkanje 2 elementov :(Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1517 (1477) | T0RN4D0 |
» | TIL-111Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5757 (5526) | celica |