Forum » Pomoč in nasveti » Instalacija xp
Instalacija xp
alavric ::
Lp
dobil sem nekaj starih računalnikov z intel plato. In zelo starim biosom. V biosu sem hotel nastaviti first boot s cd, vendar sploh nima te opcije, sploh se ne da nastavljat boot. Naslednje sem poizkušal s flashanjem biosa. Nekje sem prebral da morata biti pina 2 in 3 sklenjena skupaj, ko to naredim rač. Samo piska in monitor se ne prižge.
Kako naj najenostavneje naložim xp, oziroma flasham bios. Hvala prosim.
Plata: intel ca810
dobil sem nekaj starih računalnikov z intel plato. In zelo starim biosom. V biosu sem hotel nastaviti first boot s cd, vendar sploh nima te opcije, sploh se ne da nastavljat boot. Naslednje sem poizkušal s flashanjem biosa. Nekje sem prebral da morata biti pina 2 in 3 sklenjena skupaj, ko to naredim rač. Samo piska in monitor se ne prižge.
Kako naj najenostavneje naložim xp, oziroma flasham bios. Hvala prosim.
Plata: intel ca810
- polepsalo: bastadu ()
tvich ::
Poskusi z windows xp boot disketo oziroma windows me boot disketo s cd driverji. Boot disketo boš našel preko googla. Iskalni niz je boot disk with cd drivers. Ko boš na googlu bodi pazljiv, da ne tipkaš z velikim črkami, ker boš dobil virus.
Lep pozdrav.
Lep pozdrav.
And AC said, ''LET THERE BE LIGHT!''
And there was light--
And there was light--
Zgodovina sprememb…
- polepsalo: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP namestitev brez uporabnega CD pogonaOddelek: Operacijski sistemi | 2706 (2460) | Mercier |
» | Napaka pri flashanju biosa - NF7-s v2Oddelek: Pomoč in nasveti | 1566 (1407) | crusader |
» | Flashanje biosa na k7 upgrade 880 ne gre !Oddelek: Pomoč in nasveti | 1634 (1583) | StratOS |
» | format c: na XP-jihOddelek: Pomoč in nasveti | 1117 (942) | Zdravko |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2375 (1746) | BlackHole |