Forum » Elektrotehnika in elektronika » Electronics Workbench
Electronics Workbench
Boskox ::
Lp
Bi mi kdo znal pomagati oz. pokazati kako bi naredil v programu ewb (Electronics Workbench) vezje : sestevalnik da bi delal na principu ure... steje sekunde... minute.. ure... na prikaznem lcd-jcku , bi prosil ce bi kdo pastal kaksen nacrt ker na internetu je bore malo tega.. vsaj jaz nic ne najdem..
Najlepsa vam dala
Bi mi kdo znal pomagati oz. pokazati kako bi naredil v programu ewb (Electronics Workbench) vezje : sestevalnik da bi delal na principu ure... steje sekunde... minute.. ure... na prikaznem lcd-jcku , bi prosil ce bi kdo pastal kaksen nacrt ker na internetu je bore malo tega.. vsaj jaz nic ne najdem..
Najlepsa vam dala
BluPhenix ::
Čakaj, rabiš seštevalnik, al števec? Glede na to, da govoriš o uri, verjetno števec.
Evo, en link - dobil bos vse info ki rabis. Drugace je to precej easy naredit. Pač rabiš nekaj števcev in je.
Evo, en link - dobil bos vse info ki rabis. Drugace je to precej easy naredit. Pač rabiš nekaj števcev in je.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Mikron ::
A mora biti nujno nareta z EWB-jem?
Če to ni nujno potrebno jo boš lažje realiziral z digital - profi labom. Res da je program demo, vendar po brskanju po internetu tudi to ne bo več problem .
Če to ni nujno potrebno jo boš lažje realiziral z digital - profi labom. Res da je program demo, vendar po brskanju po internetu tudi to ne bo več problem .
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BluPhenix ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za simulacijo elektronskih vezijOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4214 (3989) | slawc |
» | Tiskano vezjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4531 (4166) | ql000 |
» | program za simuliranje vezjiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1572 (1460) | Lio |
» | Motorček, LED dioda, stikalo in baterija :)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2133 (1979) | stromar |
» | LCD zasloncekOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1179 (964) | Vlady |