Forum » Loža » Prenovljeni portal Delo.si
Prenovljeni portal Delo.si
zee ::
Danes popoldne sem odprl FF in glej ga zlomka, opazim, da je Delova stran povsem prenovljena in nič več kompatibilna s FF.
Nadalje sem opazil, da ne bo več mogoče prebirati Sobotne priloge iz spleta itd. itd.
Kaj si mislite o tem? Cesarjeva nova oblačila?
Nadalje sem opazil, da ne bo več mogoče prebirati Sobotne priloge iz spleta itd. itd.
Kaj si mislite o tem? Cesarjeva nova oblačila?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Tody ::
jest mam FF 1.5 in zadeva zgleda dost ista, samo par stvari so dodal in še več stvari utripa in premika... le kdo to dela ???
poweroff ::
Meni stran dela. Imam pa FF 1.5 z vsemi updati.
Lahko so pa ravno kaj "hekali"...
Lahko so pa ravno kaj "hekali"...
sudo poweroff
zee ::
Bolj kot dizajn strani me moti to, da so članki zdaj plačljivi in bo treba spet najti kakšen primeren spletni portal z novicami za domačo stran.
zee
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox z napako (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 14802 (10999) | veteran |
» | Izšel Firefox 1.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11995 (9242) | marhyo |
» | Mozilla Firefox praznuje prvo leto obstoja.Oddelek: Novice / Brskalniki | 5376 (4404) | krho |
» | FireFox izgublja svoj delež (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9286 (6959) | fahrenGONE |
» | Firefox 1.1 preklican (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7125 (5521) | MrStein |