Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z driveri
Problemi z driveri
opijus ::
Ko nalozim drivere mi racunalnik se upocasni in jih zato ne morem uporabljati probal sem tudi z nojvejsimi driveri in tudi isto nardi imam graficno kartico ATIradeon 9600 128mb SE ko zbrisem drivere spet vse normalno deluje. V naprej se vam zahvaljujem za pomoc!
ninzl ::
men se je zgodil neki podobnga in sicer problem sem tko odpravil: men je začel use štekat takoj k sm na novo vindowse naložu pa sm biu neki časa kr bres ubistvu drajvrjou za usb...
pol sm pa en dan od prjatla vindowse ozeu je pa use delal k novo tko da jest ti predlagam če se ti to takoj ko naštelaš vindovse zgodi da si potegneš nove iz neta al pa greš do enga k ma svoje in bo mogoče kej bol!
pol sm pa en dan od prjatla vindowse ozeu je pa use delal k novo tko da jest ti predlagam če se ti to takoj ko naštelaš vindovse zgodi da si potegneš nove iz neta al pa greš do enga k ma svoje in bo mogoče kej bol!
boss-tech ::
http://www.omegadrivers.net/ priporočam tele driverje za tvojo grafično- ker z orginalnimi mi je rač zmrzoval, ko sem pa dal gor te, pa vse deluje ok
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hp 6820s prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1399 (1399) | Jakka |
» | Slaba kvaliteta videaOddelek: Pomoč in nasveti | 966 (913) | Davids84 |
» | gonilniki so čudna stvarOddelek: Strojna oprema | 1242 (991) | norc |
» | driverji za ATI Mobility 7500Oddelek: Strojna oprema | 759 (737) | tiborrr |
» | Novi Omega gonilniki so tuOddelek: Novice / Grafične kartice | 3611 (2672) | R33D3M33R |