Forum » Hlajenje in modifikacije » A bo dovolj močna pumpa?
A bo dovolj močna pumpa?
Veseljak ::
Živjo!
Mene pa nekaj zanima,imam vodno hlajenje blok cpu od eddy-ja,pumpa hydor seltz L20 PRO
cevi 10/8,zdaj pa še mislim dodat blok na grafično 6600 AGP.A bo dovolj močna pumpa?
aja...radiator je Alpha-cool NexXxoS Pro I
Mislim pa dat gor blok od eddyja
Hvala Lp
Mene pa nekaj zanima,imam vodno hlajenje blok cpu od eddy-ja,pumpa hydor seltz L20 PRO
cevi 10/8,zdaj pa še mislim dodat blok na grafično 6600 AGP.A bo dovolj močna pumpa?
aja...radiator je Alpha-cool NexXxoS Pro I
Mislim pa dat gor blok od eddyja
Hvala Lp
Eddy ::
Živjo!
Za tvoj sistem je črpalka popolnoma dovolj močna.
Če hočeš sistem izboljšati samo radiator "povečaj".
Za tvoj sistem je črpalka popolnoma dovolj močna.
Če hočeš sistem izboljšati samo radiator "povečaj".
www.ekwaterblocks.com
rontajzel ::
še čipovje bi zmogla prjatu ma mislem da isto pumpo, pa ima hlajeno grafično, procesor in čipovje, pa ni imel nikol težav s pregrevanjem ali kaj podobnega
~rontajzel~
AMD A64 3800+ X2; ASUS A8N-E ULTRA; ATI RX1600pro;LC600W; DDR 3GB; SATAII 820GB
AMD A64 3800+ X2; ASUS A8N-E ULTRA; ATI RX1600pro;LC600W; DDR 3GB; SATAII 820GB
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rontajzel ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljša cev za vodno??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2440 (1970) | WinsuckeR |
» | Test črpalk Maxi-Jet MJ 750, Hydor LS 20 in Hydor LS 30 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9176 (6888) | Jackass |
» | Katere cevi priporočateOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3244 (2721) | burkiburke |
» | Pomagajte mi pri priključkih za vodne blokeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1217 (974) | burkiburke |
» | Projekt tiha gajba, slike!!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2421 (1705) | pucvoler |