Forum » Mobilne tehnologije » Nokia 1100 vs. Nokia 1600
Nokia 1100 vs. Nokia 1600
R33D3M33R ::
Prišel je čas, ko si bo treba nabaviti nov telefon. Ker ne potrebujem raznih nepotrebnih fičrov, bi rad nek enostavni telefon.
Opazil sem dva telefona, ki bi mi ustrezala -> primerjava
Zanima me katerega izmed teh bi mi priporočali vi? Kako se obnese tisti navigatorski gumb na 1600? Nokio 1100 sem imel že možnost preizkusiti pa me moti edino to, da ima relativno "trde" tipke (čeprav so mehke), torej treba je precej pritisniti, da kaj napišeš.
Kako sta vzdržljivi? Telefon mi pogosto pada na tla in pogoj je seveda da ne crkneta ob padcu z 1m.
Vsak nasvet je dobrodošel.
Hvala!
Opazil sem dva telefona, ki bi mi ustrezala -> primerjava
Zanima me katerega izmed teh bi mi priporočali vi? Kako se obnese tisti navigatorski gumb na 1600? Nokio 1100 sem imel že možnost preizkusiti pa me moti edino to, da ima relativno "trde" tipke (čeprav so mehke), torej treba je precej pritisniti, da kaj napišeš.
Kako sta vzdržljivi? Telefon mi pogosto pada na tla in pogoj je seveda da ne crkneta ob padcu z 1m.
Vsak nasvet je dobrodošel.
Hvala!
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
R33D3M33R ::
Še kako mnenje o 1600 morda? Močno se nagibam k 1100, ampak vseeno bi rad zvedel kaj več o 1600. Mami predvsem polifonično zvonenje -> bom lahko imel duke nukem muziko gor
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 8Oddelek: Mobilne tehnologije | 1426 (846) | RXslo |
⊘ | Katero NokioOddelek: Kaj kupiti | 1125 (969) | Tilen |
» | Kje kupiti nov telefon v rangu Nokie E52?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1441 (1379) | francek1 |
» | Nokia x6 ali samsung galaxy spica ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3504 (2915) | Axl Rose |
» | Nokia N97Oddelek: Mobilne tehnologije | 4558 (2631) | MadMicka |